Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Dinamització localRSS

 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Laboratori editorial a la biblioteca La Florida (nova finestra)
 • Veure imatge de LudoTecla (nova finestra)
  del dissabte 2 de febrer al dissabte 15 de juny, 10:30h
  A partir del 2 de febrer, la Biblioteca Tecla Sala en col·laboració amb l’Associació Necronomicon’s recuperen l’espai de jocs de taula: el primer i tercer dissabte de cada mes, de 10:30 a 14 hores.
 • Veure imatge de Obert el període d'inscripcions al Programa Accelera el Creixement (nova finestra)
  del dimecres 27 de març al dilluns 3 de juny
  8A EDICIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT

  Accelera el Creixement és un programa adreçat a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

  Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
 • Veure imatge de A l’abril cada paraula val per mil a Pubilla Cases i Can Serra (nova finestra)
  del dilluns 1 al dimarts 30 d'abril
 • Veure imatge de Curs català (nova finestra)
  del dimarts 2 d'abril al dimarts 18 de juny, 18:30h
  Ho organitza: el Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.
  Conduït per Gemma Bujons, voluntària lingüística.

  Cal inscripció prèvia!

  Tots els dimarts, del 2 al 9 d’abril i del 30 d’abril al 18 de juny, de 18.30 a 19.30h.
 • Veure imatge de Festes de Primavera (nova finestra)
  del dijous 25 al diumenge 28 d'abril
  L’Hospitalet celebra les Festes de Primavera del 25 al 28 d’abril, la rambla de Just Oliveras, el parc de Bellvitge, els jardins de Can Sumarro, La Farga i el parc de la Remunta són, com ja és habitual, els principals escenaris de les festes.
 • Veure imatge de VIII Edició Primavera de Tapes 2019 (nova finestra)
  del dijous 25 al diumenge 28 d'abril

  Arriba una nova edició de la "Primavera de Tapes" dins de la celebració de les Festes de Primavera. Es tracta d'un programa impulsat per l'àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de l'Hospitalet, amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar la restauració local i promoure la gastronomia de qualitat. Aquest any es celebra la 8ª edició amb noves propostes.

  En aquesta edició participen 37 establiments de la ciutat que optaran a 4 guardons:l a Tapa més saborosa, la Tapa més creativa, la Tapa de millor qualitat gastronòmica, la Tapa més popular. Els consumidors podran votar la Tapa més popular i optar a premis cedits pels col·laboradors: Hotel NH Collection Barcelona Tower, Hotel Madanis, Hotel SB Plaza Europa, Hotel Porta Fira, Tibidabo Brewing ,Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet.
 • Veure imatge de Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril
  En el marc de la ruta gastronòmica durant les Festes de Primavera, les parades del Mercat Municipal del Centre oferiran una Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre.
 • Veure imatge de autors locals (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 12h
  Com cada dos anys, organitzem la trobada d'escriptors i escriptores de L'Hospitalet per rendir un homenatge als autors de la ciutat, amb una exposició de les seves publicacions dels darrers dos anys i la presentació de la guia, Ciutat plural, llibres singulars. Autors i autores de L'Hospitalet: 2017-2018.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400