Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

MúsicaRSS

 • Veure imatge de Curs de música tradicional (nova finestra)
  del dilluns 11 de setembre de 2017 al dilluns 24 de juny de 2019
  Apunta't a l'orquestra de ministrils i al curs de música tradicional de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.
 • Veure imatge de Guitarra (nova finestra)
  del dilluns 3 de setembre de 2018 al dimarts 30 de juliol de 2019
  Escriptura, lectura, tècnica, interpretació i creativitat.
  Classes d'una hora.
 • Veure imatge de Cant amb la Coral Heura. Cor femení. (nova finestra)
  del divendres 7 de setembre al divendres 21 de desembre, de 20 a 22 h
  Organitzat per la Coral Heura.
  La Coral Heura, de L'Hospitalet, va néixer l'any 1984 com a cor mixt, sota la direcció del mestre Josep Maria Castelló i Puente. L'any 2001 va prendre el relleu com a directora la Gemma Andreu i Bofill, amb qui vàrem començar, al 2015,  una nova singladura com a cor femení, és a dir, veus blanques, format actualment per una quinzena de cantaires. Actualment ens dirigeix la Blanca Martí i Romero.
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a acompanyar el cant (nova finestra)
  del dilluns 1 d'octubre al dilluns 17 de desembre
  Organitzat per Casa de la Música / Salamandra
  Posicions d’acords majors i menors. Acompanyament rítmic i arpegiat. Aprenentatge i posterior interpretació amb guitarra i veu de temes de blues, rock i pop espanyol, i també suggeriments de temes proposats per l’alumnat. Lectura de partitures d’acords. Anàlisis d’estructures de les cançons. Composició de cançons.
 • Veure imatge de Vine a cantar a GospeL'Hearts (nova finestra)
  del dilluns 1 d'octubre al dilluns 17 de desembre, de 20 a 22 h
  Organitzat pel grup GospeL'Hearts

  Gospel’Hearts és un grup apassionat pel cant, però sobretot pel gospel. Ens cal més gent com tu, gent del barri o de més lluny, de totes les edats, sense coneixements musicals previs, però amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé. Vine i podràs viure els ritmes i la posada en escena de grans temes musicals en versió de gospel !
 • Veure imatge de Javier Gavara (nova finestra)
  Divendres, 14 de desembre
  Guitarrista flamenc, Javier Gavara ha treballat al llarg de la seva carrera amb artistes com Chicuelo, Rafael Cañizares, Diego Cortés, Daniel Francés, José Manuel Soto o Montserrat Caballé, entre d’altres.
 • Veure imatge de La Furia + Machete en Boca + Pupil•les (nova finestra)
  Divendres, 14 de desembre
  La Salamandra acull tres de les propostes més interessants del rap fet per dones que procedeixen de València i Euskadi.
 • Veure imatge de Pau Riba + De Mortimers (nova finestra)
  Dissabte, 15 de desembre, 20 h
  Jisàs de Netzerit
  L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de "La Guerra de les Galàxies"... sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual.
 • Veure imatge de Christmas with Sinatra (nova finestra)
  Diumenge, 16 de desembre, 19:00 h
  Apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia no es troba a l’abast de qualsevol. La gran veu d'Agustí Burriel, un clàssic en l'escena de swing i rhythm & blues de la Ciutat Comtal, ha esdevingut imprescindible en l'actualitat musical a nivell estatal.
 • Veure imatge de Concert de Nadal de l'EMMCA (nova finestra)
  Dimecres, 19 de desembre, 19 h
  Un any més ens complau convidar-vos al concert de nadal que farà l’alumnat de l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts al Teatre Joventut. Un concert on toquen molts dels grups i estils que es treballen a l’EMMCA. Aquest any podreu gaudir de les actuacions de l’alumnat de: Música i moviment de 7 anys, l’orquestra simfònica, l’orquestra de ministrils, Rhythm Town, Popchestra, Dansa creativa i percussió, Jazz Manouche. També hi haurà l’actuació de grups de teatre.
 • Concert de NadalVeure imatge de Concert de Nadal (nova finestra)
  Divendres, 21 de desembre, 21 h
  El Teatre Joventut  tanca la temporada 2018 amb el tradicional concert de Nadal amb un programa de cors d’òpera i nadales amb la presència de Cor Adinoi, Coral Heura, Cor Creixent, Coral Elisard Sala, Coral Xalesta. La recaptació del concert es destinarà a les investigacions que porta a terme l'IDIBELL.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400