Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Activitats al carrerRSS

 • del 21 de gener al 25 de novembre, (dissabtes i diumenges) a les 11:00 h
  Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en familia i jornades participatives entre d'altres, que ens descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2018 (nova finestra)
  del 18 d'octubre a l'1 de desembre
  De nou encetem el 18 d'octubre de 2018 una nova edició del Cicle L'H Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 1 de desembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...
 • Veure imatge de Inauguració del mosaic " La Santa Estació" (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 18 h
  Divendres ,16 de Novembre a les 18 h
  Inauguració del mosaic " La Santa Estació", a càrrec de Nevenca Pavic, artista de La Gloria Factoría de Arte ( Edifici Freixes), a les columnes de l'avinguda del Metro, cantonada amb carrer de Ramón i Cajal.
 • Veure imatge de We L’Hove 360º (nova finestra)
  del 17 al 19 de novembre
  Dins el marc de la 5a celebració de l’Smart City Expo World Congress.
  El Parc de la Marquesa és l’escenari urbà escollit per instal·lar el Dome. En aquest es podrà gaudir d’una experiència immersiva gràcies a tres produccions, entre les quals destaca la producció de ciutat que li dona el nom a l’esdeveniment  "We LHove 360º".
 • Veure imatge de X Tabalada castanyera (nova finestra)
  Dissabte, 17 de novembre, de 11 h a 23:30 h
  Tabalada Castanyera a la plaça de l'Ajuntament
  Com cada any, i com a acte principal, la colla de diables Folcat Diabòlic organitza una tabalada pels carrers del barri Centre. Enguany incorporen més activitats sobre tot pels més petits.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400