Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Jornades i conferènciesRSS

 • Veure imatge de Punt Fotogràfic (nova finestra)
  del dimecres 30 de gener al dimecres 26 de juny
  amb Teresa Canturri
  La Teresa Canturri, de la Cia General de Fotos proposa una nova activitat amb la voluntat que aquest espai sigui un Punt Fotogràfic per a totes les persones interessades en la fotografia. Al Centre Cultural Collblanc –la Torrassa s’inicia una sèrie de trobades  en les quals, un cop a la setmana, es podrà xerrar, escoltar i, en resum, compartir i realitzar activitats relacionades amb la fotografia.

  Horari: els dimecres, de 19 a 20 hores.
 • ethosVeure imatge de ethos (nova finestra)
  del dimecres 20 de febrer al dimecres 27 de març, 17.30 h
  Aquest cicle de xerrades vinculades a l’exposició vol aprofundir en la relació entre l'art i el territori amb diferents professionals del món de la cultura, l’educació i l’urbanisme com l’artista Jordi Lafon, l’urbanista Jordi Borja i els professors i alumnes responsables del projecte.
 • Veure imatge de Conferència sobre feminisme a l’Àfrica, per Remei Sipi Mayo (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, a les 19 h
  Acte organitzat per l’editorial Wanafrica amb l’intervenció de Remei Sipi Mayo, activista i escriptora, autora de  “Mujeres africanas más allá del tópico de la jovialidad

  Remei Sipi és activista, escriptora i editora, especialista en temes de gènere, a més de comissària d'exposicions i cofundadora de diverses associacions com E’Waiso Ipola, Yemanjá.

 • Veure imatge de Les primeres eleccions democràtiques de 1979 en el seu context (nova finestra)
  Dilluns, 25 de març, 19 h.
  El 3 d'abril de 1979 es van celebrar les primeres eleccions municipals de l'etapa democràtica, ara es commemora el 40è aniversari. En aquesta conferència s'analitza aquell període polític a través de la reflexió de la historiadora hospitalenca Noli Cabezas, especialista en la transició i el món municipal.
 • Veure imatge de Conferència: La màgia de l'aigua (nova finestra)
  Dimecres, 27 de març, 19 h
  L’aigua és una substància extraordinària. No podem entendre la nostra existència, ni la nostra civilització, sense el seu paper primordial.  És el compost més abundant a l’Univers i el senyal més preuat en l’exploració de planetes. Tot i la seva importància, és una substància estranya, de la qual es coneixen més de setanta propietats peculiars: és gairebé l’únic sòlid que flota en el seu líquid, però és el que permet l’abundància de vida submarina;  és gairebé incolora, però a la natura ens mostra tots els colors... Voleu saber per què?

 • Veure imatge de Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play (nova finestra)
  Dijous, 28 de març
  Obert el període d’inscripcions per a la formació “Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play". La sessió es dirigeix a emprenedors i empresaris  (persones físiques i/o jurídiques) que vulguin integrar, assimilar i identificar millores dels propis recursos per desenvolupar amb èxit un projecte empresarial.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400