Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Jornades i conferènciesRSS

 • Veure imatge de Xerrada: Infecció per VIH i d'altres infeccions de transmissió sexual: situació actual (nova finestra)
  Diumenge, 17 de desembre, 12 h
  Xerrada a càrrec del Dr. Arkaits Imaz, investigador del l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i metge especialista en malalties infeccioses de l'Hospital Universitari de Bellvitge.
 • Veure imatge de Networking de l'Economia Social i Solidària (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre, 18 h
  Programa d'impuls de l'economia social i solidària - Diputació de Barcelona
  Formes part de l'ESS a la ciutat? Hi vols participar? Vols conéixer de primera mà els principals actors de l'economia social a la ciutat? Amb aquesta activitat, liderada pel reconegut expert Antoni Porras, podràs fer xarxa entre i amb les entitats, detectar oportunitats futures i crear sinèrgies i col.laboracions...
 • Veure imatge de Iniciació a internet (nova finestra)
  del 29 de gener al 19 de març
  Què és Internet? Connectar-se a Internet i comunicar-se per internet. El correu electrònic. Creació d’un compte de correu. La web. Els navegadors: Explorer i Firefox. Els cercadors. Serveis que podem trobar a internet: compres, contractació, aprenentatges, tràmits en línia i molts d’altres.
  Adreçat especialment a persones que tenen uns mínims coneixements d’informàtica i es volen iniciar en el món d’internet.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400