Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

FestivalsRSS

 • Veure imatge de XIII FESTIVAL METROPOL'HIS (nova finestra)
  del 19 d'octubre al 10 de novembre
  Arriba la XIII edició del Festival de curtmetratges de l'Hospitalet rodats en 48 hores. Si vols veure un curtmetratge a la gran pantalla i tens fins a 35 anys, pots participar en el Festival Metropol'his fent la inscripció al web del festival abans del 18 d'octubre.
 • Veure imatge de Big Van Ciencia. Monòlegs científics (nova finestra)
  Divendres, 19 d'octubre, 20 h
  Festival Ciència a Escena! Pessics de Ciència
  Big Van Ciència ens presenta unes històries científiques per difractar-se de riure. Què té de transgènic Spiderman? Com resisteixen els bacteris als antibiòtics? Quina és la ciència que s’amaga darrere d'un Gin Tonic, moderat, quan estem en una festa? Els Monòlegs Científics de Big Van Ciència responen aquestes i moltes més preguntes, ja que estan escrits i interpretats per persones dedicades a la ciència.

  ENTRADES EXHAURIDES
 • Veure imatge de El Nàufrag (nova finestra)
  Dissabte, 20 d'octubre, 12 h
  Festival Ciència a Escena! Pessics de Ciència
  El Festival Ciència a escena! està dedicat a muntatges escènics que tingui la ciència o la tècnica com a base, fil conductor o argument principal. A El Nàufrag, uns científics bojos que han naufragat en una illa perduda expliquen als nens com van sobreviure mitjançant els seus enginys. Posarem als nens els cabells de punta amb electricitat estàtica, transmetrem senyals elèctrics a través dels seus cossos, fabricarem flubber, farem desaparèixer l'aigua, aprendrem a conservar l'escàs aliment…
 • Veure imatge de Mansilla y los espías (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre, 20:30 h
  Dejad que los colgados se acerquen a mí
  Mansilla y los espías és el resultat de la unió de l'actor i escriptor Fernando Mansilla amb els músics sevillans Luis Navarro i Daniel Abad. Fruit de l'interès per traspassar les fronteres de les seves respectives disciplines, han inventat un llenguatge escènic original que és la marca de la casa.
 • Veure imatge de El Niño de Elche - Antología del cante flamenco heterodoxo (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 20.30 h
  Niño de Elche és l'enfant terrible del nou flamenc. Radical i avantguardista fins a límits insospitats, Francisco Contreras ha extasiat públics com els del Sónar mesclant poesia, música i performance i coquetejant amb el rock o l´electrònica. Amb Voces del extremo (2015), el cantaor va aconseguir allò tan difícil de posar d´acord públic i crítica i des d´aleshores no ha parat d´experimentar. Ara, el d´Elx presenta Antología del cante flamenco heterodoxo, sota la direcció de Pedro G. Romero i la producció de Raül Fernández Refree, on conviuen influències musicals aparentment tan allunyades les unes de les altres com Xostakóvitx, Tim Buckley i Mikel Laboa, amb textos d´Antonio Machado, Lafargue i San Juan de la Cruz. Esteu preparats?
 • Veure imatge de Festival Acròbates: música i poesia (nova finestra)
  Dissabte, 10 de novembre, 12 h
  Vermut poètic amb Maria Antònia Massanet, Corina Oproae i Miriam Reyes.
 • Veure imatge de Soleá Morentes & Luís García Montero (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 20.30 h
  Tendrá que haber un camino
  Soleá Morentes, acompanyada del pianista Dr. Montañés, i Luis García Montero proposen un format diferent: un diàleg híbrid entre música i poesia.
 • Veure imatge de Festival Django L'H: mini-concert de jazz manouche (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18 h
  Petit concert de jazz manouche per donar a conèixer aquest peculiar estil i la programació del festival Django L'H.
 • Veure imatge de Acrobàtes (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18h
  A càrrec de Carles Cuberes
  Amb la poesia de Joana Raspall les paraules obren les seves ales i agafen embranzida cap al cel!
  Una selecció de poemes deliciosos amb música original. L'amistat, la diversitat, l'autoestima, el respecte... valors que basteixen un espectacle de música, poesia i, sobretot, sensibilitat i tendresa.
  En aquest espectacle s'han seleccionat onze poemes i s'han musicat per tal de fer-los propers.
 • Veure imatge de Como hace 3.000 años - Héctor Alterio i José Luis Merlín (nova finestra)
  Divendres, 23 de novembre, 20.30 h
  L’espectacle Como hace 3.000 años ens proposa un passeig basat en una selecció de poemes amb els quals Héctor Alterio s’identifica plenament. La proposta és summament original ja que no recita els poemes d’una forma clàssica sinó que els interpreta. D’aquesta manera, no és la mètrica o la melodia les que marquen el camí sinó la interpretació. No busca l’essència sinó l’actuació.
 • Veure imatge de The Django Orchestra (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre, 20 h
  El Festival Django L’H presenta The Django Orchestra, una formació inèdita que s’estrena al Teatre Joventut de L’Hospitalet. Un projecte ambiciós que situa, una vegada més, a la ciutat de L’Hospitalet en el punt de mira de les propostes de jazz manouche fetes al món. Ja se’n parla. Espereu a escoltar-la!


 • Veure imatge de Animal impur, vermut poètic-musical al Festival Acròbates (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre, 12:30 h.
  Animal impur és alhora un concert i un recital, una experiència fruit de dues creativitats que s’entrellacen, es complementen i s’emmirallen: la del músic i cantautor Jordi Calvet i la del poeta Joan Duran.
 • Veure imatge de Rafa Pons (nova finestra)
  Diumenge, 25 de novembre, 19 h
  Rafa Pons ha escollit L’Hospitalet, ciutat fetitxe per a l’artista barceloní, per presentar en exclusiva el seu nou disc, del que només sabem fins al moment que significarà un gir nou a la seva carrera artística. Envoltat de tota la seva banda, la cita serà al Teatre Joventut nou anys després de trencar-se el peu en el mateix escenari. Emoció garantida!
 • Veure imatge de Festival Acròbates Kids: Poesies i altres contes (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 18h
  Com la poesia, la vida és ritme i repetició.
  Com la vida, els contes, de vegades, ens regalen poesia.

  Una sessió destinada als infants, per la qual circulen poesies i contes rimats, de la tradició oral i literaris i d'autors com Miquel Martí i Pol, Emma Pérez Téllez, Olga Xirinacs, Antonio G. Teijeiro, Rafael Alberti, Miquel Desclot, Lope de Vega, Eduardo González Lanuza...
  A través d'ells viatgem i juguem, assaborint i aprenent a estimar la paraula.

  A partir de 4 anys, públic infantil i familiar.


  Dimarts, 27 de novembre, a les 18h.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400