Ajuntament de L'Hospitalet

Ajuntament

Eleccions municipals i al Parlament Europeu

El proper 26 de maig se celebraran eleccions municipals i al Parlament Europeu, amb un període de campanya electoral fixat del 10 al 24 de maig.

En aquesta pàgina trobareu, a mesura que es vagi produint, tota la informació necessària sobre la convocatòria electoral i la infraestructura per a l’exercici del dret de vot: decret de la convocatòria del Govern central, ban de l’Alcaldia, accés al web d’eleccions del Ministeri de l’Interior, consulta de cens i col•legis electorals, participació i resultats en la jornada d’eleccions.
  • A excepció de les eleccions municipals, un cop realitzat l'escrutini oficial, els resultats electorals que apareixen publicats al web de l'Ajuntament de L'Hospitalet corresponen als resultats electorals provisionals. Per consultar els resultats definitius cal adreçar-se a l'administració competent del procés electoral.
  • Degut a la modificació de la divisió territorial del municipi, a partir de les Eleccions Europees de 2014, els resultats electorals relatius al Districte III no es poden oferir a nivell de barri.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400