Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Exposicions Espectacles Concerts Lletres En família Cinema De paraula En ruta Et recomanem Més propostes
 
 
Núm. 275
del 9 al 16 de gener 2020
Sabies que...
Cicle de teatre inclusiu
El Centre Cultural la Bòbila posa en marxa un projecte pioner, sota el segell Gestviu s’ha creat un circuit anual de teatre inclusiu per a persones sordes o amb dèficits auditius. Els espectacles tenen a veure amb totes les disciplines que utilitzen el gest o el moviment com a eina narrativa amb un denominador comú: tots els espectacles pertanyen al gènere de la comèdia. El cicle consta de 9 actuacions diferents amb la programació d’obres amb un valor artístic actual al circuit teatral convencional. Tot respectant el treballat creatiu de les companyies, els espectacles que s’oferiran en aquest cicle han passat per petites modificacions en la direcció escènica per transformar un llenguatge escènic parcialment comprensible en un de completament comprensible. El primer espectacle s’oferirà dissabte, 11 de gener.
Pren-ne nota
Participa en l’Art seen in BCN’19
Artlocals i Opening BCN organitzen un any més la votació lúdica Art seen in BCN'19 amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament d’audiències per al sector de l’art. Enguany en la iniciativa participen artistes exclusivament artistes que viuen i treballen a l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquesta ocasió es proposen a votació 60 obres que s’han pogut veure a diferents sales d’exhibició, algunes ubicades al Districte Cultural de L’Hospitalet. Es manté la transversalitat en les disciplines (art contemporani, fotografia, disseny, art urbà) i els tipus d’espais (museus, galeries, espais independents i alguns negocis especialment compromesos amb l’art).  També es dona una opció de compra. Les votacions es fan en línia.
Més propostes
Clic a la Tecla. Crea el teu correu electrònic
Després de les festes, a tots ens anirà bé una estona de calma i pau així que veniu a la biblioteca per trobar un oasi de tranquil•litat a l’espai infantil on trobareu un món tranquil: penombra, música relaxant, mandales, llibres que us ajudaran a baixar el ritme…
Biblioteca Central Tecla Sala 
Dilluns, 13 de gener, 15.30 h
Preu: Inscripció prèvia
Taller de Qi Jong
Que és el Qi Gong o Txikung? Es tracta d’exercicis per millorar la salut, equilibrar el cos i la ment, aconseguir viure molts anys de manera sana i despertar la funció fisiològica potencial del cos humà. 
Centre Cultural Bellvitge-Gornal 
del dimecres 15 de gener al dimecres 18 de març, 19 h
Preu: 60 €
Fes-te la teva roba.Taller de costura
La intenció d’aquest taller és oferir un espai on puguem treballar juntes i gaudir de la nostra companyia, aprendre a fer anar la màquina de cosir, confeccionar peces de roba senzilles i començar a tenir algunes nocions sobre costura. Fer arreglaments a la nostra roba, com ara posar cremalleres, pujar les vores, escurçar o eixamplar una peça… Tot allò que se’ns pugui ocórrer!
Centre Cultural Sant Josep 
del dilluns 13 de gener al dilluns 30 de març, de 18.30 a 20.30h
Preu: Pagament
SERVEI DE CULTURA
Carrer de Girona, 10 2a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
butlleti.cultura@l-h.cat
   
Informació sobre protecció de dades personals