Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Núm. 73 Del 28 de febrer al 7 de març de 2019
Melodies per a tota la família, Cantautors, Concerts solidaris, Monòlegs...
Dijous 28, al Teatre, tindrem "Ars Tunae". Melodies per a tota la família!, és el títol del concert musical que la família Juanitos A.E.Nou Quitxalles ha escollit per portar a terme un homenatge a tots els veïns i veïnes que estan compromesos en l’atenció als més petits. Reconèixer la figura dels avis i avies que cuiden dels nets i fer-ho extensiu a tots aquells, que de forma voluntària,  dediquen el seu temps a atendre les necessitats de tots els nens i nenes que viuen a la ciutat. Entrada amb invitació.

Dissabte, de la mà del Festival Barnasants, ens visita Javier Ruibal per presentar-nos el seu treball "Paraísos Mejores", una exquisida col·lecció de cançons que ens transporta un cop més d’Egipte a Saturn o de Nova York a Orion, de nord a sud i d’orient a occident per gaudir d’un autèntic plaer per als nostres sentits i sentiments.

I al Barradas, SOS Refugiats ens proposa per a aquest divendres un concert solidari, la recaptació del qual anirà destinat a les dones refugiades de Grècia. Ho faran amb la complicitat de la soprano Marta Matachana acompanyada de grans músics.

Per la serva part, dimarts dia 5, Marge Arnal presentarà, en el marc dels actes del Dia de la Dona 2019, l'espectacle Bye, bye, feminity, un monòleg que "assassina estereotips femenins" des de l'humor més àcid.
No hi ha informació disponible
TEATRE JOVENTUT
Carrer de la Joventut, 4-10, 080901 L'Hospitalet
Metro L1: Torrassa / L5: Collblanc
Tel.: 93 403 69 90
www.teatrejoventut.cat
Facebook Teatre Joventut Twitter Teatre Joventut
AUDITORI BARRADAS
Rambla de Just Oliveras, 56, 080901 L'Hospitalet
Metro L1: Rambla Just Oliveras / Renfe: L'Hospitalet
Tel.: 93 403 29 30
www.auditoribarradas.cat
Facebook Barradas Twitter Barradas
Informació sobre protecció de dades personals