Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

20/05/2016

AMPAs EUROPEES CONEIXEN EXPERIÈNCIES D’APRENENTATGE-SERVEI DE L’HOSPITALET  

Veure imatge de  AMPAs EUROPEES CONEIXEN EXPERIÈNCIES D’APRENENTATGE-SERVEI DE L’HOSPITALET   (nova finestra)
Representants d’associacions de pares i mares d’alumnes de Bèlgica, Portugal, Bulgària, Polònia i Catalunya han conegut experiències d’ApS impulsades per AMPA’s de la ciutat. La iniciativa ha tingut lloc en el marc de la Setmana de la Formació EU Xarxaclau organitzada per la FAPAC, que ha tingut lloc a Barcelona entre el 8 i el 12 de maig.

Durant la setmana, les famílies europees han visitat l’AMPA de l’escola bressol municipal La casa del Parc i la de l’institut Bellvitge, on han pogut conèixer els centres educatius i fer una sessió d’intercanvi d’experiències amb les famílies de la ciutat.

La setmana ha estat la ocasió per que la FAPAC estrenés una plataforma de formació online dirigida a totes les famílies europees per participar en la millora de l'èxit educatiu dels alumnes en el marc del projecte EU XarxaClau: Famílies per a l'èxit educatiu.

La versió definitiva del recurs s’estrenarà el proper mes d'agost i estarà disponible en castellà, català i anglès. Els continguts estaran oberts perquè siguin utilitzats i adaptats per qualsevol país. La plataforma oferirà eines i coneixements per comprendre i reforçar el paper cabdal dels pares i mares en l'èxit acadèmic dels nens i adolescents i també en el seu desenvolupament personal.

La iniciativa permetrà contribuir a la creació de xarxes de col•laboració entre les famílies dels diferents països europeus, així com també entre centres educatius-famílies-comunitats, per tal de compartir experiències i poder aprendre unes de les altres.

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400