Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/09/2018
Tradicional ofrena floral a càrrec d'entitats, col•lectius ciutadans i partits polítics de la ciutat
 

La Diada a L'H

Aquest any es commemora el 25è aniversari de la declaració d’Els Segadors com a himne nacional de Catalunya
 
Veure imatge de  La Diada a L'H (nova finestra)
L'Hospitalet ha viscut la Diada Nacional de Catalunya amb l'acte instituacional i la tradicional ofrena floral que les entitats, col·lectius ciutadans i partits polítics de la ciutat han dipositat davant de l’escultura d’homenatge a Rafael Casanova, ubicada a la Rambla de la Marina.

La Diada d’aquest any commemorava el 25è aniversari de la declaració del cant d’Els Segadors com a himne nacional de Catalunya per part del Parlament català el 25 de febrer de 1993. La celebració es va encetar amb una adaptació d'Els Segadors en tres ritmes diferenciats interpretat pels joves intèrprets de l’Escola Municipal de Música–Centre de les Arts de L’Hospitalet.

A continuació va tenir lloc l’homenatge a la senyera, amb El cant de la senyera com a fons musical i es va donar pas a l’ofrena floral, en què van participar unes 200 entitats ciutadanes, formacions polítiques i sindicals i representants dels grups municipals.

L’acte va finalitzar amb el cant d'Els Segadors, la galejada dels Trabucaires de L’Hospitalet, l’actuació de la Colla Jove dels Castellers de L’Hospitalet, la plantada dels Gegants de la ciutat i una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla la Nova Vallès, amb sardanes d’autors de L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de  Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia (nova finestra)
Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400