Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/04/2020 12:00:00
Covid-19

Es reforça la neteja viària

S’intensifica la neteja dels excrements de gos
Veure imatge de Es reforça la neteja viària (nova finestra)
A partir d’avui, l’Ajuntament reforça els serveis de neteja viària a la ciutat amb l’objectiu d’anar adaptant-los a la situació de confinament actual.

La neteja dels carrers amb aigua a pressió passa de dos a quatre durant el dia —un dels quals se centra en la neteja als entorns dels ambulatoris
i hospitals—, mentre que durant la nit passa de tres a quatre. A la zona nord de la ciutat es recupera la freqüència setmanal de reg a pressió dels carrers, com abans de la situació d’alarma.

El vehicle destinat a la neteja amb aigua a pressió dels espais de jocs infantils, que es va desactivar amb l’estat d’alarma, es reactiva per intensificar la neteja de zones brutes per excrement de gossos. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per mantenir net l’espai públic de la ciutat.

D’altra banda, l’equip destinat a neteja de grafits s’ha destinat a la neteja dels mercats municipals. La resta de vehicles de neteja amb aigua a pressió continua la seva activitat sense cap modificació.

Amb l’entrada en vigor de la situació d’alerta, l'Ajuntament va reestructurar els serveis de sanejament i neteja viària d’acord amb l'actual situació de confinament, amb l'objectiu de minimitzar la velocitat de transmissió del coronavirus.

Des de llavors, es prioritzen les ubicacions de contenidors, el buidat de papereres i els voltants dels hospitals, centres assistencials de salut i mercats municipals.

L’empresa concessionària del servei i l’Ajuntament han dotat els treballadors d’equips de protecció per garantir la seva seguretat i evitar contagis.

Últimes notícies

Veure imatge de S’obre el termini de preinscripció d’FP (nova finestra)
Veure imatge de Reobre el vestíbul de l’estació de Bellvitge-Gornal (nova finestra)
Veure imatge de La Guàrdia Urbana intensifica la vigilància durant el primer cap de setmana en fase 1 (nova finestra)
Veure imatge de Cita demà amb l’Acting Together (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400