Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/06/2014

L’Hospitalet reconeix l’Aprenentatge Servei amb una festa al Salamandra  

Pel que fa a l’aspecte musical, l’acte va contar amb la participació dels grups “Ritmo de vida” i “Kill the Krait” segon i primer guanyador del “Hospisona”, concurs que organitza el Consell de nois i noies de l’Hospitalet dins de les festes de la Primavera. També es van projectar imatges d’algunes de les ApS que s’han fet aquest curs.  

A la festa van participar més de tres-centes cinquanta persones entre joves, professorat, educadors i monitors dels diferents centres, que van rebre de mans del regidor d’Educació Lluís Esteve un diploma d’agraïment i reconeixement per la tasca desenvolupada durant el curs.
L´ApS és una metodologia educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’ApS, que reuneix més de setanta experiències a la ciutat, ha comptat amb la participació de més de 3.000 joves els darrers cinc anys.

L’experiència de treball directe de les ApS, que actualment és una prioritat per l’ajuntament, suposa interactuar amb cada un dels potencials agents participants. Aquesta realitat propícia la cohesió social, la creació de sinèrgies entre els diferents actors, el prestigi i reconeixement dels centres i la potenciació de l’associacionisme.Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet acull una nova edició del Campus Jordi Alba   (nova finestra)
Veure imatge de  Demà s'obre al públic "Ni flyers, ni pòsters". 25 anys d'imatge Sónar" a la Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament aprova el planejament urbanístic per a la construcció de l’Escola Paco Candel (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuntament i Generalitat acorden crear dos grups més de P3 per al curs vinent   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400