Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/06/2014

L’Hospitalet reconeix l’Aprenentatge Servei amb una festa al Salamandra  

Pel que fa a l’aspecte musical, l’acte va contar amb la participació dels grups “Ritmo de vida” i “Kill the Krait” segon i primer guanyador del “Hospisona”, concurs que organitza el Consell de nois i noies de l’Hospitalet dins de les festes de la Primavera. També es van projectar imatges d’algunes de les ApS que s’han fet aquest curs.  

A la festa van participar més de tres-centes cinquanta persones entre joves, professorat, educadors i monitors dels diferents centres, que van rebre de mans del regidor d’Educació Lluís Esteve un diploma d’agraïment i reconeixement per la tasca desenvolupada durant el curs.
L´ApS és una metodologia educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’ApS, que reuneix més de setanta experiències a la ciutat, ha comptat amb la participació de més de 3.000 joves els darrers cinc anys.

L’experiència de treball directe de les ApS, que actualment és una prioritat per l’ajuntament, suposa interactuar amb cada un dels potencials agents participants. Aquesta realitat propícia la cohesió social, la creació de sinèrgies entre els diferents actors, el prestigi i reconeixement dels centres i la potenciació de l’associacionisme.Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a l’Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre d'Art Tecla Sala acull una exposició sobre el Sònar, coincidint amb el seu 25è aniversari (nova finestra)
Veure imatge de  S’amplia la zona de jocs infantils del parc de la Serp, a Sant Josep   (nova finestra)
Veure imatge de 	L'alcaldessa visita diferents espais de Bellvitge que s'arranjaran  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400