Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/05/2018

L’Hospitalet acull la sisena edició del Campus Jordi Alba

El campus es va iniciar el 2013 a L’Hospitalet, la ciutat de naixement personal i esportiu del jugador, i sempre s’havia fet a l’Estadi Municipal de la Feixa Llarga. Aquest estiu es renovarà la gespa artificial del camp, per la qual cosa el campus s’ha hagut de traslladar a un altre equipament. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que l’Estadi Municipal serà el primer equipament on se substituirà la gespa artificial i que a continuació es procedirà a fer-ho amb la resta de camps de futbol municipals.

El Campus Jordi Alba planteja un doble objectiu. D’una banda, treballar tots els aspectes bàsics per a un futbolista, i d’altra banda, promoure els valors que Jordi Alba considera principals, i que es poden aplicar a altres aspectes de la vida: el treball en equip, la humilitat, el fair play i la capacitat de no rendir-se mai.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  La Quinzena de dansa s'estrena a L'H amb ritmes africans (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico acull l’exposició “40 anys vetllant per la convivència a la ciutat, 40 anys fent ciutat”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400