Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/05/2018

L'aula multisensorial de l'escola bressol municipal La Casa del Molí al programa Aula LH

Veure imatge de  L'aula multisensorial de l'escola bressol municipal La Casa del Molí al programa Aula LH (nova finestra)
Ahir, TV LH, en el seu programa AULA LH va emetre un reportatge sobre l’aula multisensorial (EL Molinet de Vent) que des del proppassat mes de novembre funciona a l’Escola Bressol Municipal La Casa del Molí.

La sala multisensorial, és un recurs que s’ofereix per avançar en la inclusió d’infants amb necessitats educatives especials (NEE) en les Escoles Bressol Municipals i potenciar el servei públic educatiu d’atenció a la infància amb NEE.

La Sala El Molinet del Vent és una instal.lació amb un equipament intensiu d’imatge, sons i mobiliari acompanyats d’un programa d’estimulació sensorial amb finalitat didàctica.

Aquest recurs s'està valorant de manera molt positiva ja els estímuls controlats que reben els infants està suposant una evolució important en el seu desenvolupament global millorant aspects com la comunicació, el moviment, i l’exploració dels petits. 

Podeu veure la projecció del programa Aula LH en el següent enllaç: L'aula multisensorial La Casa del Molí.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló (nova finestra)
Veure imatge de  Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Actuacions contra l’incivisme i l’ús indegut de l’espai públic a la zona de l’avinguda de Severo Ochoa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400