Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/11/2020 8:10:00

L'Escola Bressol Municipal La Casa del Molí treballa en el marc d'una Escola Sostenible

Veure imatge de L'Escola Bressol Municipal La Casa del Molí treballa en el marc d'una Escola Sostenible (nova finestra)

L’escola Bressol Municipal La Casa del Molí que participa en la Xarxa LH Escoles Sostenibles, i que des del 2012 està adherida a la Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya ens explica la seva experiència amb actuacions mediambientals dins de l’aula i del centre educatiu, amb la implicació i la participació dels infants, les famílies i l’entorn amb l’objectiu de buscar elements que millorin el medi ambient.

En el següent reportatge a l’Aula L’H podem escoltar les diferents accions en matèria de medi ambient que promou l’escola bressol, com el seu projecte d’hort, i l’alimentació saludable, la importància del reciclatge, la recollida de taps de plàstic, la manipulació de materials provinents de la natura, la reutilització de l’aigua de la pluja. L’ús de les noves tecnologies, en la mesura del possible, per evitar al màxim la impressió en paper. I, la iniciativa del mercat solidari per donar una segona possibilitat aquells objectes que les famílies tenen a casa i ja no s’utilitzen i encara poden tenir vida útil.

Amb l’impuls de projectes com l’hort, els infants aprenen el procés que passa un aliment, des del moment que es planta la llavor, el seu creixement, i fins que arriba al plat, amb la participació dels nens i nenes, que tenen cura de l’hort, viuen de manera directa tot aquest procés.

Un altre dels projectes destacables on participen els infants  i les famílies, així com altres famílies del mateix barri, és l’aposta pel reciclatge de l’oli domèstic, igual que ho fan la resta d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet.

Us convidem a veure l’experiència de l’Escola Bressol Municipal La Casa del Molí com a L’H Escola Sostenible en el següent vídeo de l’Aula L’H: La Casa del Molí

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400