Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/07/2017

El 18 de juliol l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet acollirà la Festa de Commemoració del 25 anys dels Jocs Olímpics

El llegat olímpic a la ciutat es troba en l’actual Estadi Municipal de la Feixa Llarga el qual es va construir a propòsit per aquella cita esportiva raó per la qual i com a testimoni del seu origen, les grades disposen d’una tribuna al córner. En aquest context, l’entitat Club Hèrcules L'Hospitalet de Beisbol de més de 75 anys d’història, hi va jugar un paper rellevant.
 
En aquells jocs, a més, els hospitalencs es van bolcar activament en l’organització amb prop de 8.000 voluntaris inscrits, i L’Hospitalet va ser la ciutat que percentualment, pel que fa al nombre d’habitants, en va aportar més. Un cop acabats els Jocs, es va voler donar continuïtat al compromís d’aquest grup de ciutadans i es va crear Voluntaris de L’Hospitalet, una iniciativa que continua fins a l’actualitat.
 
És per aquest motiu que l’Ajuntament de l’Hospitalet celebra una gran Festa de commemoració del 25è Aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics del 1992, que tindrà lloc el pròxim dimarts 18 de juliol a partir de les sis de la tarda a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet.
 
Dona una ullada al programa d’activitats i apropa’t amb els amics, companys i familiars. Podràs gaudir d’actuacions de música en directe, activitats esportives i lúdiques per a tothom. A més hi trobaràs un espai per als records on podràs fer-te una foto amb el pòdium olímpic oficial, conèixer com era l’estadi l’any 1992, o com va passar la flama per L’Hospitalet, a més d’inaugurar amb tots nosaltres un mural artístic al•legòric.

Últimes notícies

Veure imatge de  Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia (nova finestra)
Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400