Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

24/01/2019

El Consell de Nois i Noies de primària de l'Hospitalet es reuneix amb la Síndica de Greuges

Veure imatge de El Consell de Nois i Noies de primària de l'Hospitalet es reuneix amb la Síndica de Greuges (nova finestra)
El Consell de Nois i Noies de primària de l'Hospitalet amb l’assistència del regidor d’educació, Jaume Graells, es va reunir en sessió Plenària aquest dimecres, 23 de gener, a l'Espai Jove Ca n'Arus, amb l'objectiu de compartir i fer el seguiment del treball realitzat en relació als encàrrecs que han de desenvolupar per aquest curs 2018-2019.

El Consell de Nois i Noies és un òrgan participatiu format aquest curs per 91 alumnes, 54 de primària i 37 de secundària, escollits entre l’alumnat de 28 centres educatius públics i concertats de la ciutat.

Com a novetat d’aquest curs,  els infants han de treballar amb la síndica municipal de greuges, per això, els consellers i les conselleres de primària van convidar a la síndica al Plenari del CNiN que va tenir lloc aquest dimecres, amb l’objectiu de conèixer quines són les seves funcions, els protocols que ha de seguir qualsevol ciutadà per comunicar un greuge, com articular demandes i propostes, traslladar-li les principals preocupacions dels infants respecte a la ciutat que recullen de la Bústia del Consell.

Els encàrrecs que van rebre els consellers i a les conselleres de primària per aquest curs són:
 
 • “La Síndica ens escolta!”
 • Continuar participant a la campanya “Ser cívic és guai”, a través del suport als agents cívics en els tallers que es fan a les escoles i identificar les bones pràctiques que es fan als centres en aquest àmbit.
 • Dinamitzar la Bústia del Consell, que ja es troba instal•lada a les diferents escoles de la ciutat per tal de treballar les propostes amb les regidories de districte.
 • Seguiment de les obres de la zona de jocs del carrer de la Primavera, a la Florida, juntament amb l’Àrea de Via Pública
   

Últimes notícies

Veure imatge de David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400