Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/05/2019

Dia Internacional de la Família

Avui, 15 de maig, les Escoles Bressol Municipals i les Famílies celebren el Dia Internacional de la Família amb activitats conjuntes a l'escola.
Veure imatge de  Dia Internacional de la Família (nova finestra)
Aquesta celebració anual reflexa la importància que la comunitat internacional atorga a les famílies com unitats bàsiques de la societat i pretén sensibilitzar a la ciutadania en qüestions relatives a la família, els seus canvis, així com per promoure accions per millorar-ne les condicions. Per tant, s’entén que la família és un grup social que requereix una atenció especial a nivell internacional.

En el Marc d’aquest dia (del dia Internacional de les Famílies), avui dia 15 de maig de 2019,  les nostres Escoles Bressol Municipals organitzen diverses activitats en les que participen els infants i les seves famílies.

Així, la Casa dels Contes ofereix un dinar amb infants i llurs . La Casa de les Flors, organitza un  berenar amb famílies. Amb la idea de seguir treballant la interrelació entre ambdós agents educatius: escola i família i commemorar la importància d’aquesta relació en la criança i educació dels infants.

D’altra banda, al llarg de tot el curs, l’activitat d’apropament entre infants i famílies es completa amb una relació intensa de les escoles bressol amb les AMPA i un atapeït calendari d’activitats, com ara el Carnestoltes, que se celebra en un parell de setmanes.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada  (nova finestra)
Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell (nova finestra)
Veure imatge de 	La policia local rep un dels Premis Nacionals de Seguretat Viària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400