Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/02/2017

Obertes les inscripcions per a la 8a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. Com l’any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre. El punt d’avituallament del quilòmetre 5 estarà situat a l’avinguda del Carrilet, on hi haurà un punt d’animació. L’edat mínima per participar és de 14 anys en la prova de 5 quilòmetres i de 16 anys en la prova de 10 quilòmetres.

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2, Ibercaja i Hyundai Linkmotor. També hi col•laboren GM Esports, Flaix FM, Coca-Cola, Decathlon, Centre de Fisioteràpia Toni Bové i Voluntaris L’H.

Quan acabi la prova, els assistents podran gaudir de música en directe i d’una degustació d’un plat de carbohidrats i un refresc.

En aquesta edició s’han convocat també dos concursos fotogràfics a la xarxa Instagram: un previ, sobre la preparació de la Cursa Nocturna com un repte, i un altre amb les imatges realitzades durant la competició. Els premis dels guanyadors els aportarà Hyundai Linkmotor.

Les inscripcions presencials són obertes fins al 13 d’abril als poliesportius municipals Gornal i Bellvitge, a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, a la botiga GM Sports de L’Hospitalet i a diferents establiments de Barcelona. També es poden realitzar per mitjà del web www.cursanocturanlh.cat fins al 19 d’abril. En cas d’arribar als 6.000 participants, el període d’inscripcions quedaria tancat automàticament. Els preus de les inscripcions van dels 10 als 15 euros.

Els participants disposaran de serveis de dutxes, vestuari, assegurança mèdica, massatges, avituallament i aparcament gratuït.

Cada any, la Cursa Nocturna de L’Hospitalet col•labora amb una causa solidària amb la donació d’un euro per part dels corredors. En aquesta edició, la cursa col•labora amb l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. Les aportacions recollides es destinaran a dos grups de recerca bàsica relacionada amb la malaltia a l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Tota la informació i inscripcions a www.cursanocturnalh.cat. També es pot seguir la cursa a les xarxes socials.


 

Últimes notícies

Veure imatge de  Dia Mundial de les Persones Refugiades (nova finestra)
Veure imatge de  L’H compta amb la primera pista coberta per fer volar drons (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha celebrat el II Fòrum dels Blocs Florida (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament activa una bústia de veu al servei 010LH per donar resposta a les trucades en espera (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400