Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/06/2016

Conclouen les 17es Jornades Científiques i Tecnològiques

Veure imatge de Guanyadors de les Jornades Científiques del 2015 (nova finestra)
Amb la presència del tinent d’alcalde Regidor d’Educació i Cultura Jaume Graells i la del catedràtic de matemàtiques Anton Aubanell, que dictarà la conferència Geometria amb bombolles de sabó, el proper divendres 17, a les 12.00 hores es clausuren al centre cultural Tecla Sala les 17es Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària.

A les 13.00 hores tindrà lloc la lectura de l’acta per part de la portaveu del jurat i representant de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (l’IDIBELL) i a continuació es farà el lliurament dels premis.

L’acte, obert a qualsevol que vulgui conèixer l’actualitat de la recerca científica i tecnològica a la ciutat, es clourà amb la fotografia del grup de guanyadors.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària, és una iniciativa que fomenta la creativitat científica i tecnològica i l’actitud de recerca i innovació de l’alumnat dels centres d’ensenyament secundari de l’Hospitalet ( ESO, Batxillerat).

A l’edició d’aquest any s’han presentat 57 treballs,de 12 centres (9 instituts i 3 centres concertats) dels quals se n’han seleccionat trenta-cinc.

El jurat està format per M. Àngels Almendros, inspectora d’Educació, Genís Pascual, del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Gemma Fornons i Joan Duran, de l’IDIBELL I Bep Masdeu, professor jubilat de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H rebutja l'atemptat de la Rambla (nova finestra)
Veure imatge de  Cinc minuts de silenci per condemnar l’atemptat d’ahir a Barcelona (nova finestra)
Veure imatge de  Dimecres, restriccions del trànsit al carrer de Barcelona (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitzen les obres del tram nord de l’avinguda de Severo Ochoa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400