Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/06/2016

Conclouen les 17es Jornades Científiques i Tecnològiques

Veure imatge de Guanyadors de les Jornades Científiques del 2015 (nova finestra)
Amb la presència del tinent d’alcalde Regidor d’Educació i Cultura Jaume Graells i la del catedràtic de matemàtiques Anton Aubanell, que dictarà la conferència Geometria amb bombolles de sabó, el proper divendres 17, a les 12.00 hores es clausuren al centre cultural Tecla Sala les 17es Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària.

A les 13.00 hores tindrà lloc la lectura de l’acta per part de la portaveu del jurat i representant de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (l’IDIBELL) i a continuació es farà el lliurament dels premis.

L’acte, obert a qualsevol que vulgui conèixer l’actualitat de la recerca científica i tecnològica a la ciutat, es clourà amb la fotografia del grup de guanyadors.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària, és una iniciativa que fomenta la creativitat científica i tecnològica i l’actitud de recerca i innovació de l’alumnat dels centres d’ensenyament secundari de l’Hospitalet ( ESO, Batxillerat).

A l’edició d’aquest any s’han presentat 57 treballs,de 12 centres (9 instituts i 3 centres concertats) dels quals se n’han seleccionat trenta-cinc.

El jurat està format per M. Àngels Almendros, inspectora d’Educació, Genís Pascual, del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Gemma Fornons i Joan Duran, de l’IDIBELL I Bep Masdeu, professor jubilat de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400