Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
26/10/2020 16:35:00
Ocupació

Es posa en marxa un mòdul de formació per facilitar la inserció laboral de les dones

S’emmarca en el projecte Inserdona, que desenvolupa el Pacte local per l’ocupació de L’Hospitalet

Amb el lliurament del material per realitzar la formació, avui s’ha posat en marxa un mòdul formatiu emmarcat en el projecte Inserdona, adreçat a dones de 30 a 45 anys, amb un grau baix de formació reglada i en situació d’atur. El projecte, que es durà a terme exclusivament en línia, generarà itineraris d’aprenentatge amb els quals, segons les seves necessitats i competències, les participants adquiriran coneixements vinculats a la ciutat i al seu teixit empresarial i social.

L’objectiu principal del mòdul formatiu és assolir un bon domini de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), per tal que les participants puguin obtenir la certificació ACTIC de nivell bàsic, emesa per la Generalitat de Catalunya.

El projecte Inserdona és una iniciativa del Pacte local per l’ocupació de L’Hospitalet que es troba en la seva segona edició, en el qual ja han participat més de 120 dones.

El mòdul que ara arrenca respon a l’aposta del Pacte local per l’ocupació, integrat per UGT, CCOO, AEBALL, PIMEC i l’Ajuntament, per donar resposta a les condicions que han d’afrontar les dones de mitjana edat amb pocs recursos, en un moment vital on la cura de la família recau principalment sobre elles, i s’ha dissenyat perquè s’ajusti a les competències que empreses i pimes de la ciutat requereixen de les seves treballadores.

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social desenvolupa diferents iniciatives per impulsar l’ocupació a L’Hospitalet, especialment necessàries en un moment com l’actual, prioritzant l’atenció dels col·lectius amb dificultats sociolaborals i l’encaix amb la demanda laboral de la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400