Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Un centenar de voluntaris dona suport a persones vulnerables (nova finestra)
06/04/2020 10:15:00
Covid-19

Un centenar de voluntaris dona suport a persones vulnerables

Les persones que van respondre a la crida feta per l’Ajuntament fan la compra i porten medicaments a la població vulnerable
Un equip de 100 voluntaris s’ocupa aquests dies de donar suport a les persones que pertanyen a un grup de risc i no poden realitzar diferents tasques domèstiques com ara fer la compra, adquirir medicaments, baixar les escombraries, etc. Els voluntaris també s’estan ocupant de portar a farmàcies de la ciutat viseres de protecció que la ciutadania, empreses o col·lectius realitzen amb impressores 3D. Totes aquestes persones voluntàries han estat equipades amb elements de protecció.

Aquests voluntaris van respondre la crida que va fer l’Ajuntament, a través de l’Oficina de Voluntariat de L’Hospitalet, per aconseguir donar resposta a les mancances d’algunes persones a causa de la situació d’alarma. Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa poden inscriure’s a través de www.joventutlh.cat.

D’altra banda, els voluntaris que, per ser població de risc, no poden sortir a fer tasques fora de casa seva, mantenen el contacte telefònic, tres cops per setmana, amb 140 persones que prèviament ja eren usuàries dels serveis d’acompanyament de Voluntaris de L’Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400