Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/07/2019

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix servei de cita prèvia del 5 al 23 d’agost

Veure imatge de  L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix servei de cita prèvia del 5 al 23 d’agost (nova finestra)
Amb motiu de l’horari d’estiu de 2019, l’Oficina Municipal d’Escolarització de la ciutat, situada al carrer Girona, 10 planta baixa, atendrà la ciutadania mitjançant cita prèvia en el període comprés entre el dilluns 5 i el divendres 23 d’agost.

Durant aquest període de temps, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà les famílies amb infants nouvinguts a la ciutat que hagin d’escolaritzar en les etapes obligatòries, principalment, però també qualsevol altra consulta relacionada amb l’escolarització al municipi.

Per concertar cita prèvia, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el telèfon gratuït 010 o 900 100 277, si la trucada es realitza des de fora de L’Hospitalet.

A partir del dia 26 d’agost, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà en l’horari habitual de 8:30 a 14 hores

Últimes notícies

Veure imatge de  Campanya de renovació de l’arbrat viari (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres de l’ascensor que millorarà l’accessibilitat al parc de Can Buxeres   (nova finestra)
Veure imatge de  Tall a la L5 del Metro per obres (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament decreta tres dies de dol davant el nou assassinat de violència de gènere i es fa un minut de silenci davant el Consistori (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400