Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/03/2019

La gent de la petanca celebra la seva festa anual

Unes 200 persones van participar a l’acte de reconeixement pels èxits esportius i per la tasca esportiva i social que desenvolupen al llarg de l’any
El Palauet de Can Buxeres va acullir divendres 1 de març la Festa de la Petanca, un acte de reconeixement als èxits assolits pels clubs de la ciutat que participen en diferents competicions i que ha esdevingut un punt de trobada anual per a tota la gent de la ciutat que practica aquest esport.

Durant l’acte, es van lliurar els trofeus als mèrits esportius en la temporada 2018 (9) i als guanyadors dels tornejos de la Festa de la Petanca (4), Sant Jordi (8), 11 de setembre (8) i del Campionat de Dupletes (8). També es van lliurar els quatre trofeus de la Copa Ciutat de L’Hospitalet i un recordatori a cadascun dels clubs de petanca de la ciutat en agraïment a la tasca desenvolupada al llarg de l’any.

L’Hospitalet compta amb 14 clubs de petanca, amb un total de 19 instal•lacions municipals que disposen de 152 pistes, la majoria gestionades per entitats dels barris de tota la ciutat. La petanca és el cinquè esport que més es practica a L’Hospitalet amb un total de 2.344 esportistes federats.


 

Últimes notícies

Veure imatge de  David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400