Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

08/04/2020 13:45:00
Salut

L’edifici de l’Ajuntament acollirà sis dies consecutius de donacions de sang 

Les donacions es podran fer de dilluns 13 a dissabte 18 d’abril
Veure imatge de L’edifici de l’Ajuntament acollirà sis dies consecutius de donacions de sang  (nova finestra)
L’edifici de l’Ajuntament de L’Hospitalet, situat a la plaça de l’Ajuntament, 9, acollirà de dilluns 13 d’abril a dissabte 18 d’abril, de 9.30 a 14.30 hores, una nova campanya especial de donació de sang del Banc de Sang i Teixits. Per participar-hi, els donants cal que demanin cita prèvia al web www.donarsang.gencat.cat.

L'Hospitalet se suma així per segon cop al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies, després d’una primera campanya de donació de sang fa dues setmanes a l’edifici municipal dels Mitjans de Comunicació al barri de Santa Eulàlia. La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari.

Cal recordar, a més, que el coronavirus no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400