Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Xerrada sobre l'ús inclusiu de la llengua (nova finestra)
15/11/2021

Xerrada sobre l'ús inclusiu de la llengua

Promoguda per la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte III

La Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte de Santa Eulàlia- Gran Via sud ha organitzat una xerrada sobre "l'ús inclusiu de la llengua", que tindrà lloc, el proper dijous, 25 de novembre, a les 17'30h, a Can Riera, i que serà a càrrec del Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet.

Al llarg del curs passat la Xarxa va realitzar tota una sèrie d'accions que han motivat i presentat algunes qüestions sobre l'ús del llenguatge inclusiu, és per aquesta raó que ens ofereixen aquesta xerrada adreçada, tant a famílies com a professionals, per a apropar-nos a un model educatiu on posar de relleu les qüestions de gènere.

En aquest mateix apartat trobarue el cartell amb la informació de la Xerrada adreçada a totes les famílies i professionals en relació amb infants en l'edat dels 0-6 anys. Des de la Xarxa 0-6 del Districte Santa Eulàlia- Gran Via Sud volen compartir aquest espai amb els altres districtes de la ciutat, ja que la construcció d'un llenguatge comú, és un dels objectius que es planteja la Xarxa de criança i educació 0-6, com un projecte compartit per totes les persones (serveis, entitats i famílies) que formen part de la comunitat educativa de la ciutat.

En el cartell informatiu trobareu l'enllaç al formulari d'inscripció. Així, com la informació i contactes en el cas que tingueu algun dubte o qüestió sobre aquesta xerrada.

Avís: En tot moment se seguiran les recomanacions del PROCICAT per al control de la Covid-19.

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400