Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/04/2020

La Cartoteca Digital de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya estrena nou disseny

Veure imatge de La Cartoteca Digital de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya estrena nou disseny (nova finestra)

La Cartoteca Digital de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) estrena avui un nou disseny que facilita la consulta i descàrrega gratuïta dels més de 75.000 documents, mapes i fotografies, que ha anat incorporant al llarg dels seus 13 anys de vida.

Així, el disseny de la Cartoteca és adaptatiu a les pantalles de tot tipus de dispositius electrònics, i les seves imatges es poden descarregar tant en alta com en baixa resolució.

Al seu cercador trobareu més de 200 imatges de la nostra ciutat (majoritariament fotografies aèries). A més a  l’apartat la Cartoteca hostatja, on es difon documentació cartogràfica d’altres institucions oficials, trobareu 9 plànols custodiats a l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet.

Com a curiositat, el document més antic que es pot descarregar de la Cartoteca Digital és l’edició impresa el 1482 del mapa de la Península Ibèrica de Ptolemeu.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Nou carril bici segregat a la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de Remodelació del Govern municipal (nova finestra)
Veure imatge de Es presenta el Pacte de ciutat davant del Consell de Ciutat de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de Aprovat el projecte de soterrament de la Granvia a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400