Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/03/2018
Urbanisme

La plaça dels Cirerers, de Sanfeliu, objecte d’una reforma integral  

El projecte també preveu dotar d’ús per al veïnat l’espai generat pel ramal de la sortida 14 de la ronda de Dalt
Veure imatge de  La plaça dels Cirerers, de Sanfeliu, objecte d’una reforma integral   (nova finestra)
La plaça dels Cirerers, espai central del barri de Sanfeliu, serà objecte d’una reforma integral que afectarà una superfície de més de 8.000 metres quadrats. Els treballs del projecte d’urbanització, que han començat aquesta setmana,  tenen un pressupost d’1,5 milions d’euros i un termini d’execució aproximat de deu mesos.

La plaça dels Cirerers, punt de comunicació i de trobades populars del barri, s’ubica sobre la llosa de la ronda de Dalt al seu pas per Sanfeliu i està formada per diverses zones situades a diferents nivells, la qual cosa ocasiona problemes d’accessibilitat als vianants.

L’actuació projectada permetrà renovar la imatge de la plaça, millorar l’accessibilitat i la permeabilitat dels espais que la conformen, així com renovar els paviments, el mobiliari urbà i les xarxes de serveis d’aquest lloc emblemàtic de Sanfeliu.

El projecte inclou la creació d’un espai de trobada, lleure i jocs per a infants i joves a la zona central, la substitució del mur de la ronda de Dalt per un altre de més obert i que millori les condicions d’accessibilitat, la creació d’un mirador, l’enderroc de la construcció existent entre la rampa de connexió dels blocs d’habitatges i l’espai central, l’habilitació de zones d’ombra amb pèrgoles i l’ampliació de la vegetació de la plaça amb nou arbrat i parterres.

El projecte també preveu dotar d’ús per al veïnat l’espai generat pel ramal de la sortida 14 de la ronda de Dalt; millorar la connectivitat amb l’entorn urbà; generar recorreguts accessibles fins als habitatges d’aquest espai i també permeables a la vista en el conjunt de la plaça; crear una nova zona de gimnàstica per a la gent gran a l’espai triangular; substituir paviments, mobiliari urbà (bancs, cadires, papereres, font, escocells), enllumenat i baranes; fer una nova xarxa de reg, i adequar la xarxa de clavegueram.

Últimes notícies

Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400