Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El festival de música electrònica AMEBA Parkfest aterra a L’Hospitalet (nova finestra)
21/11/2023 13:00:00
Cultura

El festival de música electrònica AMEBA Parkfest aterra a L’Hospitalet

Onze hores de música de la mà de discjòqueis locals

El parc de la Remunta acull per primera vegada l’AMEBA Parkfest, un festival de música electrònica obert a tothom. Dissabte, 25 de novembre, una selecció de discjòqueis locals oferiran un total d’onze hores de música. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) i és d’entrada lliure. 

L’AMEBA Parkfest, que tindrà lloc des de les 13 hores fins a mitjanit, presenta una programació conformada per set propostes de discjòqueis locals de projecció internacional i noves promeses. Nahoomie, Sofy Suars, Phran Live!, Spacer, Bill Baggs, L’H Strikes, Less J i Joy Boyz completen una alineació variada de música electrònica orgànica.  

AMEBA és una associació cultural formada per persones voluntàries apassionades de la música electrònica i la cultura DJ que organitza esdeveniments, tallers i diverses activitats culturals i formatives amb l’objectiu de promocionar i difondre els artistes de l’escena local. El festival neix amb la voluntat de ser un aparador de la bona salut de l’escena electrònica local i és organitzat per membres i voluntaris de l’associació.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400