Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/04/2019

El proper dimarts, 9 d'abril comencen les Jornades de portes obertes en les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat

Aprovades les normes que regulen el procés de preinscripció i matrícula de les escoles bressol i llars d'infants per al curs 2019-2020
Veure imatge de  El proper dimarts, 9 d'abril comencen les Jornades de portes obertes en les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat (nova finestra)
L'Ajuntament de l'Hospitalet va aprovar el passat 26 de març les normes que regulen el procés de preinscripció i matrícula per al proper curs 2019-2020 de les escoles bressol i llars d'infants públiques i subvencionades amb fons públics que s'adhereixen a la normativa municipal.

Jornades de portes obertes per a les famílies

El proper dimarts, 9 d'abril comencen les Jornades de portes obertes en les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat. Les famílies poden visitar-les i conèixer, de primera mà, els projectes i les activitats de cada escola.

(podeu consultar el calendari de portes obertes clicant en aquest enllaç: Jornades de Portes Obertes Escoles Bressol i Llars d'Infants
 
Triar escola per al fill/filla, una decisió important

La decisió de portar a l'infant a l'escola depen de cada família, que és la principal responsable de l'educació dels infants, però és important conèixer el projecte de l'escola i el seu funcionament, doncs és un espai on l'infant amplia el seu entorn de relació, de coneixement del que l'envolta, de jugar, aprendre i gaudir amb plenitud d'una experiència que formarà part de la seva vida.

Com cada any, les famílies de la ciutat amb infants fins a tres anys podeu consultar el fulletó de la "Xarxa d'Escoles Bressol de l'Hospitalet", on es destaca els tres principis bàsics del model educatiu de 0 a 3 anys de la ciutat: educar els infants, acompanyar a les famílies en el procés de criança i cohesionar el barri. Les escoles bressol són centres oberts al barri i a la comunitat i participen activament de les seves activitats.

Calendari de preinscripció i matrícula

Durant el proper mes de maig, les famílies amb infants menors de tres anys que vulguin escolaritzar els seus fills i les seves filles en les escoles públiques o sostingudes amb fons públics de la ciutat, hauran d'aportar la seva sol·licitud en l'escola escollida en primera opció.

És important destacar que només s'ha de presentar una sol·licitud en l'escola triada en primera opció (indicant en la mateixa sol·licitud les altres escoles que es voldrien, en l'ordre de prioritat que consideri la família). 

Les dates per presentar la sol·licitud de preinscripció són del 9 al 21 de maig, i les dates per fer la matrícula són del 12 al 21 de juny.

Us recomanem accedir a l'apartat de PREINSCRIPCIÓ DE LES ESCOLES BRESSOL I LLARS D'INFANTS que trobareu en aquesta mateixa web: Preinscripció curs 2019-2020


 

Últimes notícies

Veure imatge de  David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400