Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
05/07/2022 10:00:00
Esports

Torna l’activitat Taitxí al parc

El taitxí és una pràctica molt arrelada entre el poble xinès, que combina la ment, la respiració i el cos

La Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil·lenària aporta a la salut de les persones.

Totes les sessions de Taitxí al parc són gratuïtes i tindran lloc en quatre parcs de la ciutat: Can Buxeres, del 5 al 8 de juliol; Bellvitge, del 12 al 15 de juliol; l’Alhambra, del 19 al 22 de juliol, i les Planes, del 26 al 29 de juliol. Els horaris són els següents: els dimecres i divendres, de 9.30 a 11 hores, i els dimarts i dijous, de 19.30 a 21 hores. No cal inscripció prèvia i es recomana a les persones que hi participin que, entre d’altres, utilitzin calçat i roba còmodes i que portin aigua.

El taitxí és una pràctica molt arrelada entre el poble xinès, que combina la ment, la respiració i el cos. La pràctica regular de taitxí contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Aquesta activitat, basada en la concentració i el moviment suau, està indicada per a persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arterioesclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

El taitxí, una de les activitats que durant l’any ofereixen poliesportius de la ciutat, és apte per a totes les edats i condicions físiques i molt recomanable per mantenir un bon equilibri físic i mental, millorar la concentració, la fortalesa, la flexibilitat, la mobilitat, la coordinació i la memòria.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400