Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/06/2017
convocatòria de premsa

L’Hospitalet inicia el procés d’implantació de la xarxa pedalable

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el president de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, Antoni Poveda, visitaran dimecres, 14 de juny, els treballs que es realitzen al carrer de Rafael de Campalans per convertir-lo en una via apte per a la circulació de bicicletes i vehicles, en el marc de la implantació de la xarxa pedalable a la ciutat. Amb aquesta actuació  es vol ampliar el pes de la mobilitat en bicicleta a L’Hospitalet. A l’acte també hi seran el tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, José Castro; el tinent d’alcaldia de Seguretat, Convivència i Civisme, José M. García Mompel, i el regidor adjunt de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rafael Jiménez.

L’Hospitalet s’ha adherit recentment a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, una associació integrada per entitats públiques a nivell estatal que treballen en la promoció de l’ús de la bicicleta i que té per objecte la generació d’una dinàmica entre les ciutats espanyoles a fi de facilitar, fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment en el medi urbà.

La trobada tindrà lloc a les 10 hores, al carrer de Rafael de Campalans, amb el carrer de Mas.

Últimes notícies

Veure imatge de  S'ha celebrat el II Fòrum dels Blocs Florida (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament activa una bústia de veu al servei 010LH per donar resposta a les trucades en espera (nova finestra)
Veure imatge de  Un gran mural per a la Casa dels Cargols (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa als locals d’oci nocturn per fomentar les actituds cíviques (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400