Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/06/2017
convocatòria de premsa

L’Hospitalet inicia el procés d’implantació de la xarxa pedalable

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el president de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, Antoni Poveda, visitaran dimecres, 14 de juny, els treballs que es realitzen al carrer de Rafael de Campalans per convertir-lo en una via apte per a la circulació de bicicletes i vehicles, en el marc de la implantació de la xarxa pedalable a la ciutat. Amb aquesta actuació  es vol ampliar el pes de la mobilitat en bicicleta a L’Hospitalet. A l’acte també hi seran el tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, José Castro; el tinent d’alcaldia de Seguretat, Convivència i Civisme, José M. García Mompel, i el regidor adjunt de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rafael Jiménez.

L’Hospitalet s’ha adherit recentment a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta, una associació integrada per entitats públiques a nivell estatal que treballen en la promoció de l’ús de la bicicleta i que té per objecte la generació d’una dinàmica entre les ciutats espanyoles a fi de facilitar, fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment en el medi urbà.

La trobada tindrà lloc a les 10 hores, al carrer de Rafael de Campalans, amb el carrer de Mas.

Últimes notícies

Veure imatge de  Obertes les inscripcions a un curs de noves tendències en gastronomia (nova finestra)
Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400