Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/10/2017

“Com tenir una escola d’èxit”, Lliçó Inaugural del curs 2017-2018 

En el mateix acte es va homenatjar el professorat i el personal no docent acabat de jubilar 
Veure imatge de  “Com tenir una escola d’èxit”, Lliçó Inaugural del curs 2017-2018  (nova finestra)
Ahir dijous va tenir lloc l'acte oficial d'inici del curs 2017-2018, Lliçó Inaugural, obert a tota la comunitat educativa, celebrat a l'Auditori Barradas, i vam comptar amb la salutació del tinent d'alcaldia d'Educació, Jaume Graells, així com també, del director general de de Professorat i Personal de Centres Públics del Departament d'Ensenyament.

La Lliçó Inaugural del curs 2017-2018 va ser a càrrec del catedràtic de la Universitat de Barcelona, Joaquim Prats, que ha portat per títol, "Com tenir una escola d'èxit", i que ha estat acompanyat pel rector de la Universitat UNAE de la República d'Equador, Freddy Álvarez.

Un any més s’ha aprofitat aquest espai per fer un agraïment públic al professorat i al personal no docent que s’ha jubilat en el darrer curs escolar i que amb el seu treball i dedicació han contribuït a fer de L’Hospitalet una ciutat educadora.


Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400