Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/10/2017

“Com tenir una escola d’èxit”, Lliçó Inaugural del curs 2017-2018 

En el mateix acte es va homenatjar el professorat i el personal no docent acabat de jubilar 
Veure imatge de  “Com tenir una escola d’èxit”, Lliçó Inaugural del curs 2017-2018  (nova finestra)
Ahir dijous va tenir lloc l'acte oficial d'inici del curs 2017-2018, Lliçó Inaugural, obert a tota la comunitat educativa, celebrat a l'Auditori Barradas, i vam comptar amb la salutació del tinent d'alcaldia d'Educació, Jaume Graells, així com també, del director general de de Professorat i Personal de Centres Públics del Departament d'Ensenyament.

La Lliçó Inaugural del curs 2017-2018 va ser a càrrec del catedràtic de la Universitat de Barcelona, Joaquim Prats, que ha portat per títol, "Com tenir una escola d'èxit", i que ha estat acompanyat pel rector de la Universitat UNAE de la República d'Equador, Freddy Álvarez.

Un any més s’ha aprofitat aquest espai per fer un agraïment públic al professorat i al personal no docent que s’ha jubilat en el darrer curs escolar i que amb el seu treball i dedicació han contribuït a fer de L’Hospitalet una ciutat educadora.


Últimes notícies

Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400