Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/10/2017

Talls de servei a l’L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a l’L10 Sud

Veure imatge de  Talls de servei a l’L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a l’L10 Sud (nova finestra)
Els talls es produiran els mesos d’octubre (7-8 i 21-22), novembre (11-12) i desembre (2-3 i 16-17)

Els dies d’afectació els usuaris del Prat i l’Aeroport podran utilitzar les altres connexions ferroviàries i les línies regulars d’autobusos


Durant cinc caps de setmana es faran proves del sistema de conducció automàtica ATC per integrar-los a l’L10Sud i poder posar en servei aquest ramal amb quatre noves estacions: Foneria i Foc Cisell, a Barcelona, i Provençana i Ildefons Cerdà a l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes proves obligaran a tallar durant cinc caps de setmana dels mesos d’octubre, novembre i desembre el servei a la línia L9 Sud. Les estacions que es veuran afectades són les 15 que hi ha entre Zona Universitària i Aeroport T1. El servei finalitzarà a l’horari habitual els divendres i es reemprendrà amb total normalitat el dilluns següent.

Dates de la suspensió de servei

A l’octubre, els talls es produiran els caps de setmana del 7-8 i del 21-22. Al novembre, el de l’11-12. I al desembre els del 2-3 i 16-17. L’operador, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha col•locat cartells informatius a les estacions afectades així com a les estacions d’enllaç de Zona Universitària (L3), Collblanc (L5) i Torrassa (L1). Addicionalment, els dies concrets dels talls de servei es col•locarà un panell informatiu vertical a la part més alta de les baranes de cada accés tancat.

Les dates de l’actuació corresponen a dies amb baixa demanda de transport públic. Igualment els usuaris comptaran amb les connexions de la resta de la xarxa ferroviària (metro, FGC i Rodalies) i amb les línies regulars d’autobusos que cobreixen la zona. En especial es recomanen les següents alternatives:

• Línia R2 Nord de Rodalies, amb parades al centre del Prat i a la terminal T2 de l’Aeroport.

• Línies d’autobús 46 (Pl. Espanya - Aeroport T1) i 65 (Pl. Espanya - El Prat) de TMB, que es reforçaran.

• Autobusos urbans dels municipis de L’Hospitalet i el Prat de Llobregat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va reprendre les obres de l’L10 Sud l’endemà mateix de la posada en servei del ramal de l’aerport de l’L9, amb els treballs per col•locar la segona via i la segona catenària en el túnel, des del pou de Can Tunis fins a Provençana. Aquesta actuació permetrà posar en servei les dues estacions de l’L10 situades al terme municipal de Barcelona l’any 2018 i les dues de l’Hospitalet de Llobregat el 2019, tal i com va anunciar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet posa en marxa una prova pilot de bicicletes compartides (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat   (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres del nou Casal de Gent Gran de Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuntament i Delegació de Govern defensen la cultura del diàleg per cercar solucions al problema de l’habitatge (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400