Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/01/2019
Turisme

L’Hospitalet, present al certamen Fitur

L’oferta gastronòmica, el turisme de negocis, el turisme esportiu i el patrimoni històric i cultural són alguns dels atractius de la ciutat
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
L’Ajuntament de L'Hospitalet participa a la 39a edició de Fitur 2019, la Fira Internacional de Turisme que es fa del 23 al 27 de gener a Madrid. L’espai municipal es podrà visitar dins de l'estand de la Diputació de Barcelona.

Aquesta iniciativa, que impulsa la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, s’inscriu en les accions que du a terme l'Ajuntament per promocionar la ciutat com a destinació turística. Sota el lema "L'Hove. L'Hospitalet, una ciutat que és fa estimar”, es donen a conèixer els principals actius turístics, on destaca la gastronomia singular i diversa, amb una àmplia oferta de bars de tapes i restaurants; el turisme de negocis, gràcies a Fira de Barcelona i una oferta hotelera de qualitat, i el turisme esportiu, reconegut amb el segell de Destinació Turística Esportiva que atorga l'Agència Catalana de Turisme.

Un altre fet destacable es la situació estratègica de la ciutat, es troba entre l'aeroport, el port i la ciutat de Barcelona, en el centre de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Fira Internacional de Turisme és un punt de trobada global per als professionals del turisme i el saló líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. En l'edició del 2018, Fitur va batre el record de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països i regions i un total de més de 110.000 visitants.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Punt Violeta torna a estar present en les festes de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  174.954 hospitalencs i hospitalenques, convocats a les urnes el 28 d’abril (nova finestra)
Veure imatge de  X Trobada de cavallers, dracs i princeses (nova finestra)
Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400