Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/12/2019

Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals

Veure imatge de  Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta.

La infància es caracteritza per ser l’etapa on hi ha un major creixement físic i desenvolupament psicomotor. Això significa que l’alimentació i el descans han de proporcionar energia per mantenir les funcions vitals, i també cobrir unes necessitats més grans relacionades amb el creixement i la maduració. 

En el reportatge realitzat a l’escola bressol la Casa dels Arbres podem veure una mostra gràfica del model educatiu que impulsem a l’Hospitalet el qual  promou, entre d’altres aspectes,  que l’espai de menjador sigui de qualitat, tant des del punt de vista nutricional com higiènic, sensorial i educatiu. També posar èmfasi en aspectes educatius claus en la socialització i la convivència fomentant la participació de les famílies al centre educatiu.

Al menjador de les bressols municipals promovem  la varietat gastronòmica incorporant aliments de temporada, locals i de  proximitat ajudant, d’aquesta manera:  la identificació, la descoberta i l’acceptació progressiva dels diferents aliments i plats i educant a  l’infant en el plaer de menjar amb moderació.

Podeu veure el reportatge al següent enllaç: El menjador 0-3 a l'Escola Bressol

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400