Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

11/12/2019

Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals

Veure imatge de  Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta.

La infància es caracteritza per ser l’etapa on hi ha un major creixement físic i desenvolupament psicomotor. Això significa que l’alimentació i el descans han de proporcionar energia per mantenir les funcions vitals, i també cobrir unes necessitats més grans relacionades amb el creixement i la maduració. 

En el reportatge realitzat a l’escola bressol la Casa dels Arbres podem veure una mostra gràfica del model educatiu que impulsem a l’Hospitalet el qual  promou, entre d’altres aspectes,  que l’espai de menjador sigui de qualitat, tant des del punt de vista nutricional com higiènic, sensorial i educatiu. També posar èmfasi en aspectes educatius claus en la socialització i la convivència fomentant la participació de les famílies al centre educatiu.

Al menjador de les bressols municipals promovem  la varietat gastronòmica incorporant aliments de temporada, locals i de  proximitat ajudant, d’aquesta manera:  la identificació, la descoberta i l’acceptació progressiva dels diferents aliments i plats i educant a  l’infant en el plaer de menjar amb moderació.

Podeu veure el reportatge al següent enllaç: El menjador 0-3 a l'Escola Bressol

Últimes notícies

Veure imatge de Canvis a l’Assistència Sanitària (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
Veure imatge de 206 donacions de sang en els tres dies de campanya a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400