Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Teatre Joventut acull els concerts de La Clika (nova finestra)
24/05/2022 13:10:00
Música

El Teatre Joventut acull els concerts de La Clika

La Clika és un projecte sociomusical que organitzen les Cases de la Música i que compta amb la participació de 300 escoles, 22 de les quals a L’Hospitalet

Prop d’un miler d’alumnes de 22 escoles de la ciutat participen aquesta setmana en La Cantata de La Clika, una iniciativa que organitza la Casa de la Música de L’Hospitalet i que posa el punt final a les activitats del curs d’aquest projecte amb concerts al Teatre Joventut.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit aquest matí a una de les quatre cantates que el Teatre Joventut acull aquesta setmana.

La Clika, que arriba a la seva quarta edició, és un projecte de Cases de la Música que consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata integrada per onze cançons que fomenten valors com ara l’autoestima, l’amistat, la diversitat, l’ecologisme o la igualtat de gènere de la mà de La Clika, una colla d’amics d’una escola imaginària. Les cançons estan compostes per membres dels grups musicals Xiula, Gertrudis o Xerramequ. Durant tot el curs, l’alumnat s’ha preparat les cançons que aquesta setmana presenten a les seves famílies en els concerts que es fan al Teatre Joventut.

A tot Catalunya es fan entre el maig i el juny uns 40 concerts de cantates amb la participació de 10.000 alumnes de les gairebé 300 escoles de 150 municipis que participen aquest curs. El projecte es desenvolupa amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, diputacions, ajuntaments i empreses culturals catalanes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400