Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament adquireix un solar al carrer de la Fortuna per al nou Dipòsit Municipal de Vehicles (nova finestra)
21/01/2021 10:40:00
Millora equipaments

L’Ajuntament adquireix un solar al carrer de la Fortuna per al nou Dipòsit Municipal de Vehicles

Amb una extensió de 3.200 m2, substituirà les dues ubicacions actuals, al parc de la Serp i al carrer de la Glòria

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha adquirit un solar de 3.200 m2 —al carrer de la Fortuna, número 31, a Santa Eulàlia— on s’ubicarà el nou Dipòsit Municipal de Vehicles, que guanyarà en capacitat i millorarà els seus serveis.

La compra del solar permetrà la modernització de les instal·lacions de l’espai, amb nous procediments de gestió administrativa i operativa, noves construccions, nou maquinari i nou software, tot plegat més sostenible, eficient i econòmic. A més, el nou equipament suposarà una millora en l’eliminació i el reciclatge de residus i servirà per dinamitzar l’entorn. Aquest solar és del tot accessible a la ciutadania, en una zona de continu urbà i connexions amb el transport públic i equidistant dels diferents barris de la ciutat.

Actualment, L'Hospitalet disposa de dos espais diferenciats per a la guarda i custòdia de vehicles. L’un, a l’aparcament soterrat del parc de la Serp, on s'ubiquen els vehicles retirats de la via pública per infraccions a la Llei de seguretat vial i a l'Ordenança de mobilitat, i que té capacitat per a un centenar de  vehicles. I l'altre, al carrer de la Glòria, s/n —antic edifici de la Vanguard— amb capacitat per a 200 vehicles i on es porten els que han estat abandonats.

L’actual dipòsit de la plaça de la Serp no reuneix els criteris d'idoneïtat, ja que es troba en un soterrani, mentre que el dipòsit del carrer de la Glòria té data de caducitat, ja que està afectat pel futur cobriment de les vies del tren.

El cost del solar ha estat d’1.350.000 euros.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400