Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/11/2018
La Ciutat pertany a les persones

La ciutat de l'Hospitalet present al XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores

El XV Congrés té lloc a la ciutat de Cascais (Portugal) del 13 al 16 de novembre
Veure imatge de  La ciutat de l'Hospitalet present al XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores (nova finestra)
La ciutat de Cascais a Portugal acull des d'aquest passat dimarts, 13 de novembre, el XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores 2018, sota el lema, "La Ciutat pertany a les persones".

Cascais proposa per aquest 2018 el debat de la cohesió social en la ciutat a partir de les persones i del seu sentiment de pertinença a la mateixa.

La ciutat de l'Hospitalet com a membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores assisteix en aquest XV Congrés on s'han debatut diferents temàtiques, com a la taula d'alcaldes/alcaldesses que va tenir lloc durant la programació del dimecres, 14, on es va parlar sobre els eixos de la carta de Ciutats Educadores.

En l'edició d'enguany també s'ha donat veu als i les  joves que contribuiran a enriquir el debat i les reflexions, mitjançant el Programa Jove en el marc del XV Congrés. L'Hospitalet està representant per un jove de la nostra ciutat que ha participat en el projecte d'aprenentatge-servei "Criquet ens uneix".

Durant l'acte de cloenda que tindrà lloc demà divendres, 16 de novembre, està previst la lectura de la Declaració final del XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400