Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

21/05/2019 10:00:00

Reconeixement als projectes d'Aprenentatge Servei de l'Hospitalet en una Jornada que ha tingut lloc a l'Institut Torras i Bages

L'Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible
Veure imatge de Reconeixement als projectes d'Aprenentatge Servei de l'Hospitalet en una Jornada que ha tingut lloc a l'Institut Torras i Bages (nova finestra)
L'Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible", ha estat el tema central de la conferència-diàleg que ha tingut lloc aquest dilluns, 20 de maig, en el marc de la Jornada sobre Aprenentatge Servei a l'Hospitalet.

La conferència ha estat a càrrec de la Sra. Maria Nieves Tapia, directora del Centro Latinoamericano de Aprendizaje y Servicio Solidario, CLAYSS. que ha explicat algunes de les experiències de l'ApS.

Durant l'acte també s'ha fet el reconeixement als centres, entitats, serveis que realitzen projectes ApS a la ciutat, així com també als i les joves que participen d'aquests projectes, que prèviament ens han presentat les seves reflexions sobre el què significa participar en projectes ApS.

L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Tots tenen en comú que els nois i noies fan un servei a la ciutat, als veïns o a altres persones al temps que aprenen moltes coses. Ambdós objectius, aprendre i fer un servei, són presents en els projectes, planificats i avaluats pels centres educatius i entitats socials que els impulsen.

Algunes dades d'interès del curs actual 2018-2019:


 • 109 projectes realitzats
 • 1.301 joves ha participat en projectes ApS
 • 36 centres educatius implicats
 • 27 Entitats
 • 7 Serveis Municipals implicats
 •  

Últimes notícies

Veure imatge de 	L’Hospitalet recorda Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de 	Una delegació d’alcaldes i alcaldesses de Brasil visiten L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de La Setmana de la Solidaritat crida a reflexionar per eliminar la violència envers les dones   (nova finestra)
Veure imatge de Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400