Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

15/09/2020 14:00:00
Ocupació

Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis

A través d’aquest programa, disposaran de més de 260 hores de formació teòrica i pràctica
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha posat en marxa aquesta setmana un curs de formació integrada en neteja d’edificis i de locals, que es desenvolupa als barris amb més necessitats de formació i ocupació.

L’acció, que s’emmarca en el programa Treball als barris, ha seleccionat deu persones (cinc dones i cinc homes) demandants d’ocupació residents a la Torrassa, Collblanc, la Florida, les Planes i Pubilla Cases. A través d’aquest programa, disposaran de més de 260 hores de formació teòrica i pràctica en matèries com ara competències comunicatives, recerca activa de treball i mercat laboral, igualtat d’oportunitats i multiculturalitat, sensibilització ambiental i competències informàtiques bàsiques.

Simultàniament a la formació, a partir de l’octubre tindran un contracte per un període de sis mesos en un pla d’experiència laboral. D’aquesta manera els participants rebran formació i desenvoluparan una feina remunerada, amb la qual cosa aconsegueixen millorar les seves competències professionals i disposar de més oportunitats per a la seva ocupabilitat posterior.

A través d’accions de formació integrada i de qualificació professional en sectors amb potencial de contractació, es pretén millorar l’ocupabilitat i les competències professionals i de base dels demandants d’ocupació allunyats dels recursos formatius.

L’Ajuntament manté la seva aposta per formar i acompanyar les persones dels territoris amb majors necessitats de suport en matèria d’ocupació i formació, amb una eina dedicada al foment de l’activitat econòmica i a la creació d’ocupació de qualitat a la ciutat. Al llarg de 2019 es van oferir més de 20 programes de formació ocupacional en els quals van participar més de 1.100 persones, 394 de les quals han aconseguit una feina, aproximadament un de cada tres participants.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400