Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/05/2019

Xerrada adreçada a famílies: Orienta'ls a l'èxit professional

Veure imatge de  Xerrada adreçada a famílies: Orienta'ls a l'èxit professional (nova finestra)
En el marc de les activitats programes durant la VI Setmana de l'FP, tindrà lloc una xerrada adreçada a les famílies de l'alumnat de 3r i 4t de l'ESO, i de 1r de Batxillerat dels Centres Educatius de l'Hospitalet.

La xerrada, "Orienta'ls a l'èxit professional", tindrà lloc el proper dijous, 9 de maig, de 18h a 19'30h, a l'Institut Pedraforca (Carrer Enginyer Moncunill, 2, de l'Hospitalet).

La finalitat d'aquesta xerrad és oferir orientació als pares i les mares sobre les diferents opcions professionals que poden interessar als seus fills i filles, en el moment de prendre decisions sobre el seu futur, tant formatiu com professional.


En aquesta sessió del proper 9 de maig, es facilitarà tota la informació referent als estudis de Formació Professional, però també es podran resoldre dubtes sobre les professions del futur, quins són els cicles de formació professional amb més inserció laboral, la Formació Professional i les pràctiques remunerades, pràctiques a l'estranger.
Per assistir a la sessió només cal que feu arribar un correu electrònic amb les vostres dades a la següent adreça de contacte: postobligatori.edu@l-h.cat.

En el marc de la Setmana de l'FP, també s'ha organitzat una sessió adreçada als tutors i tutores de 4r de l'ESO: "Informació? Orientació?, i als orientadors/orientadores dels centres educatius de secundària de la ciutat.

La sessió tindrá lloc, dimarts, 7 de maig, de 17h a 19'30h, al Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO), i té bom a finalitat presentar els diferents recursos de la ciutat en finalitzar l'etapa obligatòria en el camp de la formació.

Últimes notícies

Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Veure imatge de  Nou parc infantil de trànsit estable a la Feixa Llarga (nova finestra)
Veure imatge de  En el Dia dels Drets dels Infants es fa una jornada organitzada pels síndics de greuges de L’Hospitalet i altres poblacions    (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H i Red.es presenten el projecte PIEL’H, que instal•larà sensors en 165 edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400