Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/04/2019
Pol Biomèdic Bellvitge

El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge

Núria Marín reivindica davant la Generalitat la construcció del nou Hospital General de L’Hospitalet a Can Rigal L’alcaldessa recorda al president que té pendent una visita institucional a la ciutat
Veure imatge de  El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge (nova finestra)
L’alcaldessa Núria Marín ha participat avui, juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el director d’IDIBELL, Gabriel Capellá, en la presentació del Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C], resultat de la integració del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.

Per a l’alcaldessa, “la integració d’aquest programa és una bona notícia per a la ciutat, ja que reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge, un projecte de país que  contribueix al posicionament de la regió metropolitana de Barcelona i de Catalunya com a referent del sud d’Europa en investigació científica, amb centres de recerca i sanitaris que són referents. Un projecte associat a l’execució del Pla Granvia-Llobregat, que estem duent a terme conjuntament Ajuntament i Generalitat”.

Núria Marín ha aprofitat la visita per reivindicar davant la Generalitat la construcció del nou Hospital General de L’Hospitalet als terrenys de Can Rigal. “Cal solucionar una situació anòmala com és que una bona part dels veïns de la ciutat s’hagin de desplaçar a un altre municipi per rebre assistència hospitalària. A Can Rigal ja tenim el terreny per posar a disposició del Departament de Salut. Només falta el compromís de la Generalitat”. 

L’alcaldessa també ha aprofitat la presència del president de la Generalitat per recordar-li que té pendent visitar de manera oficial L’Hospitalet, compromís que va adquirir el passat 2 de març durant la inauguració de l’estació de Provençana de l’L10 Sud del metro.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Setmana de la Solidaritat crida a reflexionar per eliminar la violència envers les dones   (nova finestra)
Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Veure imatge de  Nou parc infantil de trànsit estable a la Feixa Llarga (nova finestra)
Veure imatge de  En el Dia dels Drets dels Infants es fa una jornada organitzada pels síndics de greuges de L’Hospitalet i altres poblacions    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400