Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/03/2017

Tot a punt per a la celebració de l’Enroda’t: la festa de la bicicleta, dels patins i de les bicis adaptades

Veure imatge de Enroda't a L'Hospitalet (nova finestra)
Diumenge 23 d’abril, una part dels carrers de L’Hospitalet es tancaran al trànsit a motor i els protagonistes seran les bicicletes, els patins, els patinets i les bicis adaptades. A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 9 quilòmetres que comença i acaba a la plaça d’Europa.  Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.

La plaça d’Europa, a partir de les onze, acollirà un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives com tennis taula, voleibol, mini futbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet 3X3, corfbol, inflables infantils, i circuit de bicis adaptades entre d’altres organitzades per entitats esportives de la ciutat.

També es comptarà amb la participació de la botiga Decathlon del centre comercial Gran Via 2 que organitzarà diferents activitats lúdic esportives.

Una vegada més, l’associació Àrea Adaptada, permetrà a les persones amb discapacitat física fer la passejada també en bici adaptada, reservant una bici prèviament.

En les activitats també hi col•labora la botiga McDonalds L’Hospitalet Gran Via 2, que oferirà sucs de taronja als assistents.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració silenciosa en solidaritat amb les víctimes i condemna de l'atemptat de Londres (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa aquest dissabte a l’Hora del Planeta 2017 (nova finestra)
Veure imatge de  Torna la Festa de Padrins del riu Llobregat   (nova finestra)
Veure imatge de  L’H obre la preinscripció escolar amb un grup més de P3 i tres més de primer d’ESO   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400