Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/03/2017

Tot a punt per a la celebració de l’Enroda’t: la festa de la bicicleta, dels patins i de les bicis adaptades DECABIKE 2017

Diumenge 23 d’abril, una part dels carrers de L’Hospitalet es tancaran al trànsit a motor i els protagonistes seran les bicicletes, els patins, els patinets i les bicis adaptades. A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 9 quilòmetres que comença i acaba a la plaça d’Europa.  Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.

La plaça d’Europa, a partir de les onze, acollirà un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives com tennis taula, voleibol, mini futbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet 3X3, corfbol, inflables infantils, i circuit de bicis adaptades entre d’altres organitzades per entitats esportives de la ciutat. A més, a les 12h tindrà lloc una masterclass de zumba apte per a tothom.

Un any més es comptarà amb la participació de la botiga Decathlon del centre comercial Gran Via 2 que organitzarà diferents activitats lúdic esportives en el marc de la celebració del DECABIKE 2017.

Una de les accions destacades serà l’organització del Trocathlon, un espai per a donar material esportiu de segona mà en bon estat (excepte bicicletes, calçat, tèxtil, material de neu i seguretat) per a infants en risc d’exclusió social de l’associació AEMA.

Una vegada més, l’associació Àrea Adaptada, permetrà a les persones amb discapacitat física fer la passejada també en bici adaptada, reservant una bici prèviament (http://www.areadaptada.org/)

A les 12h tindrà lloc a la tarima central la coreografia de la Flashmob creada amb motiu de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, pel Servei d’Esports i Joventut en col•laboració amb els Poliesportius Municipals

A través d’aquest enllaç podreu assajar la coreografia: 
http://www.youtube.com/watch?v=P9k4XhxrtQo

En les activitats també hi col•labora la botiga McDonalds L’Hospitalet Gran Via 2, que oferirà sucs de taronja als assistents.

 

Últimes notícies

Veure imatge de 	Diada de Sant Jordi a L'H (nova finestra)
Veure imatge de 	L'Hospitalet viu la seva Festa Gran (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera omplen d’activitat les rambles de Just Oliveras i de la Marina (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera més familiars   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400