Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/03/2017

Tot a punt per a la celebració de l’Enroda’t: la festa de la bicicleta, dels patins i de les bicis adaptades DECABIKE 2017

Veure imatge de Enroda't a L'Hospitalet (nova finestra)
Diumenge 23 d’abril, una part dels carrers de L’Hospitalet es tancaran al trànsit a motor i els protagonistes seran les bicicletes, els patins, els patinets i les bicis adaptades. A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 9 quilòmetres que comença i acaba a la plaça d’Europa.  Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.

La plaça d’Europa, a partir de les onze, acollirà un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives com tennis taula, voleibol, mini futbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet 3X3, corfbol, inflables infantils, i circuit de bicis adaptades entre d’altres organitzades per entitats esportives de la ciutat. A més, a les 12h tindrà lloc una masterclass de zumba apte per a tothom.

Un any més es comptarà amb la participació de la botiga Decathlon del centre comercial Gran Via 2 que organitzarà diferents activitats lúdic esportives en el marc de la celebració del DECABIKE 2017.

Una de les accions destacades serà l’organització del Trocathlon, un espai per a donar material esportiu de segona mà en bon estat (excepte bicicletes, calçat, tèxtil, material de neu i seguretat) per a infants en risc d’exclusió social de l’associació AEMA.

Una vegada més, l’associació Àrea Adaptada, permetrà a les persones amb discapacitat física fer la passejada també en bici adaptada, reservant una bici prèviament (http://www.areadaptada.org/)

A les 12h tindrà lloc a la tarima central la coreografia de la Flashmob creada amb motiu de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, pel Servei d’Esports i Joventut en col•laboració amb els Poliesportius Municipals

A través d’aquest enllaç podreu assajar la coreografia: 
http://www.youtube.com/watch?v=P9k4XhxrtQo

En les activitats també hi col•labora la botiga McDonalds L’Hospitalet Gran Via 2, que oferirà sucs de taronja als assistents.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Presentació de les cooperatives del programa Cultura emprenedora a l’escola (nova finestra)
Veure imatge de  El Ple aprova inicialment la modificació puntual del PGM per construir un nou hotel al Districte Econòmic   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín, satisfeta amb l’anunci del ministre de Foment d’iniciar en aquest mandat el soterrament de les vies (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet va ser escenari de 214 rodatges durant el 2016 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400