Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/11/2018

Tot a punt per a la celebració del 29è Torneig Infantil Masculí de bàsquet 'Ciutat de L'Hospitalet' organitzat per l'AESE

L'AESE celebra un any més el Torneig Infantil Masculí de bàsquet 'Ciutat de L'Hospitalet' del 7 al 9 de desembre. Són ja 29 anys d'un torneig que acull el bo i millor del bàsquet infantil d'arreu d'Espanya. Les futures figures d'aquest esport mostraran el seu talent a la pista del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia.

A més de l'equip organitzador, l’AESE, els participants seran Reial Madrid, Joventut de Badalona, FC Barcelona, Bayern de Munich, CB L'Hospitalet, UB Sant Adrià i Catalana Occident Manresa.

La competició es disputarà en tres dies, jugant-se dissabte 8 de desembre, els partits pel 5è, 6è,7è i 8è lloc, a més de les dues semifinals. Diumenge, 9 de desembre pel matí, a les deu, els perdedors de les semifinals s’enfrontaran entre sí.
A quarts de dotze hi haurà el Concurs de Triples i al migdia, la gran final.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400