Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/10/2018

LA CREACIÓ DE NOVES LÍNIES EN TRES INSTITUTS DE LA CIUTAT FA AUGMENTAR EL NOMBRE DE PARTICIPANTS FINS A PROP D’UN MILER

Nova temporada de Fit Games L’H

Veure imatge de Nova temporada de Fit Games L’H (nova finestra)
Avui dilluns, 22 d’octubre, arrenca la temporada de Fit Games L'H 2018-2019, el programa que al llarg del curs promociona l’activitat física entre els prop de mil alumnes de 4t d’ESO dels dotze instituts dels sis districtes de la ciutat per prevenir el consum de drogues, principalment el tabac i l’alcohol, impulsat pel Servei de Salut de Ajuntament de L'Hospitalet. El programa consisteix a difondre hàbits saludables mitjançant jocs i reptes, divulgar informació saludable a través de les xarxes i promocionar una alternativa d’oci saludable.

Aquest curs, s’han creat a la ciutat més línies de 4t d’ESO (Institut Nou, Santa Eulàlia i Eugeni d’Ors), amb la qual cosa seran 35 classes i prop d’un miler d’alumnes els que participaran en la nova temporada.

Des de l’inici del curs, el mes de setembre, s’ha realitzat la fase d’informació del programa als instituts i dilluns començarà la nova temporada amb l’inici dels reptes. Fins a l’abril, tots els alumnes practicaran sis exercicis físics, sense material, d’intensitat mitjana-alta als instituts, supervisats pel Servei de #Salut amb reptes dintre i fora de l’horari lectiu, a l’assignatura d’educació física. La temporada es divideix en tres etapes amb dos reptes cadascuna: octubre-desembre, gener-febrer i març-abril.

El programa fa servir activitats que aconsegueixen motivar el jovent com ara burpees,  jumping-jacks i saltar a la corda, entre d’altres. La competició es dinamitza a través de les xarxes socials i de sortejos realitzats segons els reptes assolits.

El 9 de maig, un cop acabada la temporada, es farà una gran final amb la presència de tot l’alumnat que hi ha participat amb activitats diverses i lliurament de premis als tres primers instituts classificats i als tres nois i a les tres noies amb millor puntuació.

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400