Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/10/2018

Dia Mundial de l’Osteoporosi 19 i 20 d’octubre davant del Mercat de Collblanc

Veure imatge de Dia Mundial de l’Osteoporosi  (nova finestra)
La Universitat de Barcelona, amb el suport del Servei de Salut de Ajuntament de L'Hospitalet, societats mèdiques com Fhoemo Fundación Hispana de Osteoporosis i les empreses AMGEN i BePatient, ha posat en marxa una campanya per sensibilitzar dels riscos de fractura a causa de l’osteoporosi i de patir malalties cardiovasculars en la població de més de 60 anys. La campanya s'emmarca dins d´una iniciativa a escala europea, que tindrà lloc a cinc ciutats d’Europa els dies 19 i 20 d´octubre amb motiu del Dia Mundial de l’Osteoporosi.
Per tal d’informar i conscienciar a la població sobre totes aquestes qüestions, durant els dies 19 i 20 d’Octubre, hi haurà una carpa situada davant del Mercat de #Collblanc (Collblanc, la Torrassa #LHospitalet), on de forma totalment gratuïta es faran densitometries i tests cardiovasculars (durada de 20 minuts) que ens ajudaran a  identificar les persones amb alt risc de fractures (una de les conseqüències més greus de l'osteoporosi) i detectar possibles riscos de patir un problema cardiovascular. Paral·lelament, organitzarem diverses activitats i tallers dissenyats per reforçar els hàbits saludables i evitar riscos.
Els resultats de les proves es lliuraran als pacients en el moment. També rebran assessorament i, si és necessari, se’ls indicarà que es  posin a disposició del seu metge d'atenció primària.

Últimes notícies

Veure imatge de 	Una delegació d’alcaldes i alcaldesses de Brasil visiten L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  La Setmana de la Solidaritat crida a reflexionar per eliminar la violència envers les dones   (nova finestra)
Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Veure imatge de  Nou parc infantil de trànsit estable a la Feixa Llarga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400