Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

10/01/2020

El nou camp de futbol de la Torrassa estarà enllestit la pròxima primavera

La instal·lació estarà a ple rendiment quan al setembre s'iniciï la temporada 2020-2021
Veure imatge de 	El nou camp de futbol de la Torrassa estarà enllestit la pròxima primavera (nova finestra)
El camp de futbol ocupa una superfície de 6.700 m2 i servirà per dotar de nous usos esportius el parc de la Torrassa, on també és prevista la creació d’un skatepark. Alhora, els treballs permetran adequar i millorar l’accessibilitat d’aquesta gran zona verda de 32.500 m2.

El terreny de joc tindrà una superfície de 4.712 m2  (95,2 m x 49,5 m); els espais públics (bancs, accessos i passos), 1.507 m2, i l’edifici que ubicarà els vestidors, les oficines, el magatzem, el local social, el bar i els lavabos públics, 470 m2. El camp disposa d’un mur de contenció a la part posterior del Casal de la Gent Gran i de l’Escola Ramon y Cajal en el qual és previst pintar un gran mural.

L’actuació també inclou la xarxa de sanejament, enllumenat i reg, la pavimentació dels laterals del camp de futbol, la instal·lació d’una tanca perimetral i l’adopció de mesures de seguretat en l’espai pròxim a les vies del tren.

El parc de la Torrassa, situat a la banda sud del barri que delimita amb les vies del tren, està ubicat en uns terrenys amb un fort desnivell, de 18 metres entre la part superior i la inferior.

El camp de futbol és una antiga reivindicació del barri de la Torrassa, que se sumarà als altres equipaments municipals, educatius, culturals, socials i sanitaris ubicats als voltants de la part superior del parc: Regidoria del Districte II, Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, Escola Santiago Ramón y Cajal, centre d’atenció primària, casal de gent gran i Hotel d’Entitats del barri.
 

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici de l’Ajuntament acollirà sis dies consecutius de donacions de sang  (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament, sindicats i empresaris aborden els efectes econòmics de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de El servei eBiblio creix un 234% al març a L’H (nova finestra)
Veure imatge de Es reforça la neteja viària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400