Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/01/2020
La instal•lació estarà a ple rendiment quan al setembre s’iniciï la temporada 2020-2021

El nou camp de futbol de la Torrassa estarà enllestit la pròxima primavera

Veure imatge de  El nou camp de futbol de la Torrassa estarà enllestit la pròxima primavera (nova finestra)
El camp de futbol ocupa una superfície de 6.700 m2 i servirà per dotar de nous usos esportius el parc de la Torrassa, on també és prevista la creació d’un skatepark. Alhora, els treballs permetran adequar i millorar l’accessibilitat d’aquesta gran zona verda de 32.500 m2.

El terreny de joc tindrà una superfície de 4.712 m2  (95,2 m x 49,5 m); els espais públics (bancs, accessos i passos), 1.507 m2, i l’edifici que ubicarà els vestidors, les oficines, el magatzem, el local social, el bar i els lavabos públics, 470 m2. El camp disposa d’un mur de contenció a la part posterior del Casal de la Gent Gran i de l’Escola Ramon y Cajal en el qual és previst pintar un gran mural.

L’actuació també inclou la xarxa de sanejament, enllumenat i reg, la pavimentació dels laterals del camp de futbol, la instal•lació d’una tanca perimetral i l’adopció de mesures de seguretat en l’espai pròxim a les vies del tren.

El parc de la Torrassa, situat a la banda sud del barri que delimita amb les vies del tren, està ubicat en uns terrenys amb un fort desnivell, de 18 metres entre la part superior i la inferior.

El camp de futbol és una antiga reivindicació del barri de la Torrassa, que se sumarà als altres equipaments municipals, educatius, culturals, socials i sanitaris ubicats als voltants de la part superior del parc: Regidoria del Districte II, Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, Escola Santiago Ramón y Cajal, centre d’atenció primària, casal de gent gran i Hotel d’Entitats del barri.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400